Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare de gardă la conducerea RAJDP Constanţa. Au fost numiți cinci administratori provizorii. Cine sunt aceștia?

ro

24 Dec, 2021 00:00 4832 Marime text
  • A încetat de drept mandatul de administrator special al RAJDP Constanţa, al lui Marin Dan Iulian, ca urmare a închiderii procedurii de insolvenţă a regiei aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța
  • În ultima ședință de Consiliu Județean din acest an, consilierii județeni au votat cinci administratori provizorii ai RAJDP. Este vorba despre Aurelian Acsinte, Răzvan Zagon, Adrian Labeş, Marian Şerbănescu şi Doru Sauciuc
  • Potrivit conducerii CJC, după ieșirea din insolvență, se analizează dacă RADJP s-ar putea transforma pentru rentabilizarea activității, fie în SRL, fie într-o societate pe acțiuni
 
 

 
A încetat de drept mandatul de administrator special al RAJDP Constanţa, al lui Marin Dan Iulian, ca urmare a închiderii procedurii de insolvenţă a regiei aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța.

În ultima ședință de Consiliu Județean din acest an, consilierii județeni au votat cinci administratori provizorii ai RAJDP. Este vorba despre Aurelian Acsinte, Răzvan Zagon, Adrian Labeş, Marian Şerbănescu şi Doru Sauciuc.

În ceea ce priveşte Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, ieşită recent din insolvenţă, veniturile totale prognozate în propunerea de BVC pentru anul 2021 sunt în valoare de 53.166,4 mii lei iar cheltuielile au fost dimensionate, în funcţie de nivelul veniturilor programate a fi realizate, şi au o valoare totală de 51.857, 20 mii lei.

La capitolul investiții, a fost prevăzut un buget în sumă de 3.193,03 mii lei, acesta constând în lucrări de reparații și amenajări la sediile proprii, precum și achiziții de mijloace fixe.

Ţinând cont de toate acestea, profitul pe anul 2021, este previzionat în sumă de 1.252,00 mii lei.

Vă reamintim, Tribunalul Constanța s-a pronunțat pe 25 noiembrie a.c. cu privire la dosarul de insolvență al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, deschis încă din anul 2015.
 
În acest sens, instanța de judecată a dispus închiderea procedurii insolvenţei debitoarei.
 
În dosar au fost acordate 33 de termene de judecată.
 
“Regia Autonomă Județenă de Drumuri și Poduri Constanța, este societatea care administrează, întreține și intervine pe toate drumurile județene. Este companie deosebit de importantă, aflată sub patronajul Consiliului Județean Constanța, care trebuie să aibă o activitate bazată pe performanță, cu un management profesionist, concentrat pe profit și o cât mai înaltă calitate a infrastructurii rutiere județene. Regia este o componentă cheie a infrastructurii rutiere de trasport județean, iar ieșirea din insolvență a acestei companii reprezintă un punct de referință în viitorul acesteia, pentru o dezvoltare cât mai sustenabilă și durabilă a infrastructurii rutiere constănțene”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.
 
Potrivit conducerii CJC, după ieșirea din insolvență, se analizează dacă RADJP s-ar putea transforma pentru rentabilizarea activității, fie în SRL, fie într-o societate pe acțiuni.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:


Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus închiderea procedurii insolvenţei pentru RAJDP. Ce se va întâmpla cu Regia?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii