Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitarea DC26 Conacu va fi realizată de Primăria Cobadin. Mediul și-a dat acordul

ro

28 Dec, 2022 12:22 1710 Marime text


Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul realizat de Primăria Cobadin, județul Constanța. 

Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „REABILITARE DRUM COMUNAL DC 26 CONACU”, propus a fi amplasat in jud. Constanta, com. Cobadin, satul Cobadin, extravilan DC26 si intravilan strazile Iasomiei, Brandusei, Nufarului, Merisor.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 31.12.2022.

Amintim că în octombrie, Primăria Cobadin a atribuit contractul privind proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție: „Reabilitare Drum Comunal DC26 Conacu“. Cele două firme care și-au adjudecat contractul sunt Asfalt Dobrogea și, respectiv, Consultant Proiect & Management, atribuirea făcându-se prin procedura simplificată. Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se arată că valoarea totală a contractului este de 6.326.543,51 de lei fără TVA, adică echivalentul sumei de peste 1,28 de milioane de euro, la cursul actual.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii