Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raportul de activitate al consilierului local PNL Teodor Popa la un an de mandat (documente)

ro

16 Nov, 2021 00:00 2169 Marime text



⦁ Teodor Popa, consilier local PNL, și-a prezentat raportul de activitate al primului an din acest mandat
⦁ Popa este secretarul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța
⦁ Alesul local a fost delegat de către Consiliul Local Municipal să facă parte din Adunarea Generală a Acționarilor CT BUS, dar și din Comisia de repartizare a locuințelor construite prin ANL destinate închirierii


Potrivit Legii nr. 215/2001, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.
 
Teodor Popa, consilier local PNL  și-a prezentat raportul de activitate al primului an din acest mandat.

Popa este secretarul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța, vezi secțiunea „documente".

Alesul local a fost delegat de către Consiliul Local Municipal să facă parte din Adunarea Generală a Acționarilor CT BUS, dar și din Comisia de repartizare a locuințelor construite prin ANL destinate închirierii, dar și din mai multe Consilii de Administrație a unor unități de învățământ.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Raportul de activitate al viceprimarului USR PLUS, Florin Cocargeanu la un an de mandat (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii