Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:43 27 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raportul de activitate al viceprimarului USR PLUS, Florin Cocargeanu la un an de mandat (documente)

ro

12 Nov, 2021 00:00 1359 Marime text
  • Florin Cocargeanu, viceprimar al municipiului Constanța și consilier local USR PLUS și-a prezentat raportul de activitate al primului an din acest mandat
  • Împreună cu colegii săi, Cocargeanu a depus mai multe proiecte de CLM, dintre care amintim: transmisiuni live ale ședințelor de Consiliu și ale ședințelor Comisiilor de specialitate, proiect privind creșterea transparenței cheltuirii banului public la nivelul municipiului și instituțiilor publice subordonate CLM sau aprobarea regulamentului local de publicitate
  • Înființarea unei grădini publice în catierul Compozitori și realizarea unor sculpturi din lemn în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța sunt două dintre proiectele care urmează să intre pe ordinea de zi

  •  Potrivit Legii nr. 215/2001, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.
 
Florin Cocargeanu, viceprimar al municipiului Constanța și consilier local USR PLUS și-a prezentat raportul de activitate al primului an din acest mandat.
Cocargeanu a fost ales viceprimar în ședința din 9 noiembrie 2020. Pe parcursul primului an de mandat, acesta a participat la toate ședințele CLM, cu exepția celei din 28 mai 2020, boicotată de consilierii USR PLUS.

Împreună cu colegii săi, Cocargeanu a depus mai multe proiecte de CLM, dintre care amintim: transmisiuni live ale ședințelor de Consiliu și ale ședințelor Comisiilor de specialitate, proiect privind creșterea transparenței cheltuirii banului public la nivelul municipiului și instituțiilor publice subordonate CLM sau aprobarea regulamentului local de publicitate, vezi secțiunea „documente".
 
Alte proiecte depuse de grupul de consilieri USR PLUS au vizat modificarea HCL 77/2021, respectiv Regulamentul de gospodărire, dar și implementarea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului Constanța.

Înființarea unei grădini publice în catierul Compozitori și realizarea unor sculpturi din lemn în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța sunt două dintre proiectele care urmează să intre la vot, pe ordinea de zi.

Cocargeanu este membru în Comitetul Local pentru situații de urgență, vicepreședinte al Comisiei municipale pentru recensământul populației și locuințelor pentru anul 2021, vicepreședinte al Comandamentului de Iarnă, membru supleant al Comisiei de circulație și membru al Comisiei de specialitate de administrație publică, juridică și apărarea ordinii publice.

 
În calitate de viceprimar, acesta are în atribuți coorodnareai: Direcției locale de evidență a persoanei, Direcției digitalizare și tehnologia informației, Serviciului Public de Impozite, taxe și alte venituri ale bugetului local și Direcției Logistice – Compartimentul de administrare a unităților de învățământ preuniversitar.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Raportul de activitate al consilierului local PNL, Alexandru Marian Nazâru la un an de mandat (documente)

Raportul de activitate al consilierului local USR PLUS, Cătălin Florin Iacob, la un an de mandat (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii