Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:53 25 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raport de activitate Consilierul local Adriana Arghirescu (PNL) - „Întâlnirile cu oamenii au fost cel mai mare câştig pentru mine ca ales local“ (document)

ro

09 Aug, 2019 00:00 886 Marime text
627 de proiecte analizate şi dezbătute în cele 19 şedinţe ordinare, extraordinare şi de îndată ale Consiliului Local Constanţa, 497 de proiecte analizate şi avizate în Comisia pentru administraţie publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi a libertăţilor cetăţeanului din care fac parte, participarea la şedinţele Consiliului de Administraţie al Liceului „Carol“ din Constanţa. Aşa a arătat, în mare parte, anul 2018 pentru consilierul local Adriana Arghirescu, după cum reiese şi din raportul de activitate depus la Consiliul Local Constanţa.
 
„La toate acestea se adaugă peste o sută de ore de audienţe cu cetăţenii. Am aflat de la constănţeni care sunt problemele lor, dar şi ale oraşului şi am încercat să îi ajut, iar acolo unde nu am putut, i-am îndreptat spre autoritatea care putea să le rezolve problemele. De altfel, întâlnirile cu oamenii au fost cel mai mare câştig pentru mine ca ales local pentru că am simţit de la săptămână la săptămână pulsul oraşului, care sunt nevoile şi doleanţele cetăţenilor. Am constatat cu tristeţe că mulţi dintre cei cu care m-am întâlnit au încercat să între în audienţă la primar sau la cei doi viceprimari, dar s-au lovit de refuzuri şi indiferenţă. De acelaşi tratament ne-am lovit şi noi când am cerut să vedem rapoartele de activitate ale celor trei capi ai oraşului. Sunt convinsă că o să vedem anul viitor în vară cât de mult le-a folosit primarului şi adjuncţilor săi această strategie de desconsiderare a cetăţeanului”, susţine alesul local liberal în raportul de activitate, pe care îl puteţi parcurge integral în secţiunea „Documente”.
 

Citeşte şi:

Raport de activitate Mihaela Andrei (consilier local PNL) - „După punerea în aplicare a PUZ-urilor iniţiate de primar, în Constanţa se va circula cel puţin la fel de greu ca în capitală!“


Consilierii locali municipali constănţeni Cristina Văsii (PNL) şi Irinela Nicolae (PSD) şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

Rapoarte de activitate. Probleme ridicate de constănţeni în audienţele consilierului municipal PNL Adriana Câmpeanu
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii