Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul viitorului Spital Policlinic Municipal Constanța, depus la APM Constanța

ro

10 Nov, 2022 14:00 1812 Marime text
Primăria Constanța, reprezentată prin Primar Vergil Chițac, anunţǎ publicul interesat asupra depunerii solicitǎrii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „POLICLINICĂ MUNICIPALĂ SPECIALIZAREA CARDIOLOGIE ȘI ONCOLOGIE CONSTANȚA – SPITAL NOU, INCLUSIV ORGANIZARE DE ȘANTIER”, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Municipiul Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, Dacia Service. 
                                                      
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa: municipiul Constanţa str. Unirii nr.23 şi la sediul titularului UAT MUNICIPIUL CONSTANŢA, din  Județul Constanța, Municipiul Constanța, Bdul Tomis, nr. 51, în zilele de luni - vineri, între orele 09.00-13.00. 
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța. 

Reamintim că la începutul lunii octombrie 2022, Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii privind achiziționarea serviciului Elaborare documentație tehnico - economică ( sf, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE, inclusiv asistență proiectului "Policlinica Municipală, specializarea cardiologie și oncologie, Constanța - spital nou".

Menționăm că licitația organizată de municipalitate a fost contestată la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor de SC Cubicon Invest SRL, din Baia Mare care a cerut CNSC să anuleze Raportului procedurii  precum și actele subsecvente emise în cadrul acesteia. Contestația a fost respinsă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, pe 21 septembrie a.c.

Bau Stark SRL are sediul social în județul Ilfov, localitatea Chitila și este deținută de Mihai Pepțan, care deține 35 % din acțiuni, Ionuț Manea, cu 50 % și Dragoș Tănăsescu, cu 15 % din acțiuni. Administrator este Mihai -Cătălin Homeag. Firma a declarat în anul fiscal 2021,o cifră de afaceri de 44.350.896 lei, 90 de angajați, profit pe minus -3.680.290 lei și datorii de peste 31 de milioane de lei. Mihai Pepțan este fost consilier General al Municipiului București și mai figurează și în Minimed Solutions SRL, Apolon & CO, societate cu răspundere limitată și M.B.S. INVEST SRL.

Potrivit Confidas.ro, compania a derulat contracte publice în valoare de 594.585.362,11 lei. Societatea a mai câștigat anii trecuți și proiectarea și execuția lucrărilor pentru creșterea eficienței energetice a Spitalului de la Medgidia, un contract de 12.220.095,68 de lei fără TVA. Bau Stark SRL este fosta Tahoma Bautrupp SRL care în Asociere cu Concrete & Design Solutions SRL a proiectat sediu central al ANAF din Capitală și care potrivit presei centrale, a primit mai multe contracte la Primăria  Sector 1 în mandatul primarului Andrei Chiliman.

Amintim că la începutul anului a fost eliberat Certificatul de Urbanism cu numărul 141 care vizează construirea unui spital pe Bulevardul Aurel Vlaicu: „Policlinică municipală, specializarea cardiologie și oncologie Constanța – spital nou, organizare de șantier“.

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii