Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Matei îl face pe Sponte cetăţean de onoare

ro

26 Jul, 2011 00:00 2181 Marime text
Sponte_Stere.jpgPentru activitatea în administraţia locală din Năvodari de aproape 20 de ani, consilierul PDL Stere Sponte va primi, în şedinţa de joi, titlul de cetăţean de onoare al oraşului Năvodari.

Primarul oraşului Năvodari a propus, pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local, un proiect de hotărâre referitor la acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare al Oraşului Năvodari de rang I" consilierului local Stere Sponte. Contactat telefonic, alesul local năvodărean s-a declarat încântat şi onorat. Acesta ne-a spus că nu ştie despre această iniţiativă decât de câteva zile, însă nu deţine mai multe detalii privitoare la acest aspect, dar nici despre motivele care au stat la baza deciziei edilului Nicolae Matei de a-i acorda această distincţie. „Nu ştiu exact care a fost motivul pentru care vor să-mi dea acest titlu, poate pentru că, timp de aproape 20 de ani, am lucrat în cadrul administraţiei locale năvodărene. Sunt la al cincilea mandat de consilier local, am lucrat în primărie din 1975 până în 1990".

Menţionăm că titlul onorific este acordat de autorităţile unei localităţi unei persoane a cărei activitate sau existenţă este legată în mod deosebit de viaţa localităţii sau pentru talentul şi serviciile deosebite aduse de aceasta localităţii. Mai mult, fiecare nou cetăţean de onoare al oraşului beneficiază de o suprafaţă de teren pe raza administrativ teritorială a oraşului unde a fost declarat cetăţean de onoare, dar şi de unele facilităţi fiscale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii