Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:29 01 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Firma ASC Studio Arhitect Design SRL, înființată la Constanța. Costa Sponte, fondator și administrator

ro

26 Aug, 2022 11:30 747 Marime text
 

 
  • Domeniul principal al societății vizează „activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
În baza cererii nr. 109308 din data de 22 iulie a.c. şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată, conform art. 11 alin. (1) din O.U.G. nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerţului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările şi completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei ASC Studio Arhitect Design SRL.
 
Conform datelor publicate în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3536 din data de 22 august a.c., sediul social al noii societăți e în municipiul Constanța, domeniul principal de activitate - „activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea“, iar activitatea principală - „activităţi de arhitectură“. Capitalul social e de 100 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 10 a câte 10 lei fiecare. Fondator al ASC Studio Arhitect Design SRL este Costa Sponte (cu domiciliul în municipiul Constanța), care are și calitatea de administrator.
 
Durata de funcționare a societății e nedeterminată. 
 
Costa Sponte mai apare în Sponte I. Costa Persoană Fizică Autorizată, înființată în 2020, cu adresa în municipiul Constanța, în stare de funcționare la Registrul Comerțului, fără contracte de achiziții publice, activitatea principală fiind „Activităţi de design specializat“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii