Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tuzla reabilitează și dotează Tabăra de Copii cu un bazin de înot nou și alte facilități

ro

04 Sep, 2022 11:36 1762 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Primăria comunei Tuzla.
 
Este vorba de „Reabilitare, consolidare, modernizare, dotare tabără de copii, desființare clădiri C2, C3, C4, C5, C6, construire corpuri de clădire cu funcțiune de cazare, cantină și servicii, bazin de înot, terenuri de sport și împrejmuire, Comuna Tuzla, Județul Constanța”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, comuna Tuzla, str. Constanței, nr.1C.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului COMUNA TUZLA din judeţul Constanța, comuna Tuzla, str. Constanței, nr. 80A, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

 
Citește și

 Primăria Tuzla va avea stații de reîncărcare pentru mașinile electrice în localitate!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii