Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Nicolae Bălcescu caută firmă să concesioneze serviciile de gaze din localitate

ro

07 Feb, 2023 10:33 1243 Marime text
Sursa foto: Pixabay
  • Mai exact, este vorba de concesionarea pentru 49 de ani a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale din localitatea Nicolae Bălcescu
 
Primăria comunei Nicolae Bălcescu, județul Constanța organizează o licitație, conform Hotărârii Guvernului nr. 209/2019, privind înființarea distribuției de gaze în localitate.
 
Mai exact, este vorba de concesionarea pentru 49 de ani a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale din localitatea Nicolae Bălcescu. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 23 martie 2023, ora 14.00, iar data la care vor fi deschise ofertele este 24 martie 2023, ora 11.00, la sediul primăriei din Nicolae Bălcescu.
 
Amintim că, în 2022, Primăria Nicolae Bălcescu a atribuit, prin procedură simplificată, un contract aferent serviciilor de proiectare și execuție lucrări aferente obiectivului de investiții „Înființarea distribuției de gaze naturale presiune medie în comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța". Valoarea totală a contractului este de 21.705.390,25 lei, iar firmele câștigătoare sunt Instalații Montaj Tehnologic, Gaz Services SRL, Alex Building SRL și Cromo Advertising SRL. Rezultatul a fost publicat în SICAP pe 30 august, contractul fiind semnat la data de 2 august 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Primăria Nicolae Bălcescu a atribuit contractele pentru înființarea distribuției de gaze naturale în comună (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii