Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, un nou pas făcut pentru renovarea a 10 blocuri din comună

ro

03 Apr, 2024 12:19 1218 Marime text

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit un contract, ce vizează servicii de dirigenție de șantier pentru proiectul de renovare energetică a clădirilor rezidențiale, fiind vizate 10 blocuri.
 
Contractul a fost încheiat pe 1 aprilie, iar suma este de 250.000 lei, câștigător fiind 1Ngineering SRL. Este vorba de Etapa Ii- Bloc Ck7, Bloc L1, Bloc L2, Bloc L3, Bloc L5, Bloc V1, Bloc V2, Bloc V3, Bloc V4, Bloc V5.
 


Despre 1Ngineering SRL

 
 
Potrivit termene.ro, 1Ngineering SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul social în Constanța, pe strada Șerban Vodă, nr. 6C și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator figurează Sorin Dan Pană, al cărui nume se leagă și de 144 Structural Engineering SRL. În 2022, 1Ngineering SRL a declarat un angajat, profit peste 270.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 570.000 de lei.
 
Potrivit licitația publica.ro, 1Ngineering SRL figurează cu 150 de achiziții directe în județul Constanța, începând cu anul 2018.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
De asemenea, în secțiunea Documente poate fi consultat tabelul achizițiilor directe de 1Ngineering SRL, potrivit datelor furnizate de licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 1Ngineering SRL va elabora proiectul tehnic pentru construirea unei piste de biciclete în comuna Limanu (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii