Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu investește în echipamente pentru întreținerea infrastructurii rutiere de interes local (DOCUMENT)

ro

26 Jun, 2023 00:00 1379 Marime text
  • Obiectivul contractului constă în achiziția unui tractor, a unui autovehicul multifuncționat cu lamă de zăpadă, răspânditor material antiderapant, perie frontală și instalație de spălat și stropit.
  • Achiziția s-a făcut în două loturi aparte
 
Primăria comunei Mihail Kogălniceanu a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția de utilaje și echipamente pentru întreținerea infrastructurii rutiere de interes local.
 
Obiectivul contractului constă în achiziția unui tractor, a unui autovehicul multifuncționat cu lamă de zăpadă, răspânditor material antiderapant, perie frontală și instalație de spălat și stropit. Vorbim, așadar, de două loturi aparte. Parametri tehnici şi funcţionali au fost: motor putere: minim 100 CP, cuplu motor: minim 400 Nm, normă de poluare: Stage V, tracțiune 4x4, blocare diferențial, tiranți: capacitate minimă de ridicare 4000 kg, lumini de lucru: față și spate, gardă la sol: minim 450 mm, înălțime totală maxima: 3000 mm, priză de putere spate, compresor pentru sistem de frânare simplu și dublu circuit, cuplă remorcă reglabilă pe înalțime, aer condiționat.
 
Atribuirea a avut loc pe 15 iunie, însă în platforma SEAP rezultatul a fost afișat la dată recentă. Primul lot a fost adjudecat de Topauto COM SA, pentru suma de 224.000 lei, iar al doilea lot de către Grădinariu Import Export SRL, pentru suma de 810.000 lei.
 
Despre Topauto Com SA
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, Topauto Com SA a fost înființată în anul 1996, are adresa în municipiul Brașov, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor“.
 
Conform sursei citate, în Topauto Com SA acționari sunt Marius Dorian Bărbulescu (cu 99,875%), care are și calitatea de administrator, Marian Brescan (cu 0,075%) și Vasile Ciocia (cu 0,05%).
 
Potrivit Confidas.ro, Marian Brescan mai apare în patru societăți aflate în funcțiune, Top Expert SRL, Droplet Architecture SRL, Serdra SRL și EM Combustible Logistics SRL.
 
În 2022, Topauto Com SA a avut o cifră de afaceri de 9.153.005 lei, un profit net de 652.289 lei și 10 angajați. Situația financiară a anului 2021 prezintă o cifră de afaceri de 7.312.873 lei, un profit net de 1.016.993 lei și 9 angajați.
 
Grădinariu Import Export SRL, în datele Registrului Comerțului


Înființată în anul 1994, societatea are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 280.200 de lei, integral vărsat, este compus din 28.020 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Grădinariu Import Export SRL este controlată de Grădinariu Radu, cu 10% din capitalul social și Grădinariu Andrei-Călin, cu 90% din capitalul social. Cel din urmă este și administratorul societății. În anul 2021, firma a raportat 55 de salariați, la o cifră de afaceri de 123.390.975 lei, cu un profit de 7.293.745 lei.

 
Grădinariu Import Export SRL este asociat în firma Eurobody Hydraulics SRL (78%), Grădinariu Andrei Călin este administrator la Eurobody Hydraulics SRL, cât și asociat la Grădinariu Trucks Solutions SRL, iar Radu Grădinariu este asociat la Grădinariu Trucks Solutions SRL.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Hamcearca, din județul Tulcea, achiziționează un tractor dotat cu mai multe echipamente (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii