Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Hamcearca, din județul Tulcea, achiziționează un tractor dotat cu mai multe echipamente (DOCUMENT)

ro

25 May, 2023 15:24 1461 Marime text
  • Ofertant câștigător a fost Topauto Com SA din Brașov
 
Comuna Hamcearca (Primăria Hamcearca), din județul Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție tractor dotat cu echipamentele - braț de ridicare, cupă și tocător de vegetație pentru implementarea proiectului «Achiziție utilaje pentru întreținere zonă agrement comuna Hamcearca, județul Tulcea»“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 17 mai a.c. Valoarea acestuia e de 370.000 lei, ofertant câștigător fiind Topauto Com SA.
 
Potrivit e-licitatie.ro, această achiziție publică vizează achiziționarea unui tractor nou, an de fabricație minimum 2022.
 
Despre Topauto Com SA
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată joi, 25 mai, Topauto Com SA a fost înființată în anul 1996, are adresa în municipiul Brașov, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor“.
 
Conform sursei citate, în Topauto Com SA acționari sunt Marius Dorian Bărbulescu (cu 99,875%), care are și calitatea de administrator, Marian Brescan (cu 0,075%) și Vasile Ciocia (cu 0,05%).
 
Potrivit Confidas.ro, Marian Brescan mai apare în patru societăți aflate în funcțiune, Top Expert SRL, Droplet Architecture SRL, Serdra SRL și EM Combustible Logistics SRL.
 
În 2022, Topauto Com SA a avut o cifră de afaceri de 9.153.005 lei, un profit net de 652.289 lei și 10 angajați. Situația financiară a anului 2021 prezintă o cifră de afaceri de 7.312.873 lei, un profit net de 1.016.993 lei și 9 angajați.
 
Platforma Confidas.ro informează și că firma Topauto Com SA a încheiat 334 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 29.613.117,87 lei, pe lângă Comuna Hamcearca, având două contracte și cu instituții din Constanța: Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța și Regia Națională a Pădurilor Romsilva RA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
IPJ Tulcea cumpără trei containere metalice pentru postul de poliție Hamcearca
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii