Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu a demarat etapa II a proiectului de asfaltare finanțat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”

ro

05 May, 2023 08:41 1321 Marime text




Patru drumuri comunale din Mihail Kogălniceanu sunt asfaltate în cadrul Etapei II a proiectului finanțat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”. Perioada de execuție a lucrărilor este de șase luni, de la data emiterii ordinului de începere. Finanțarea proiectului este asigurată de Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și se ridică la suma de 5.077.243,37 lei.

Valoarea totală a contractului este de 6.679.364,45 lei și cuprinde patru străzi, cu o lungime totală de aproximativ trei kilometri. Sunt vizate străzile Nicolae Bălcescu – 814 metri, Transilvaniei – 806 metri, Dorobanți – 798 metri, și Daciei – 545 metri, parte din rețeaua de drumuri locale din Mihail Kogălniceanu.

„Ne bucurăm că am primit finanțare pentru acest proiect care va îmbunătăți semnificativ infrastructura rutieră din localitate. Străzile cuprinse sunt parte din rețeaua de drumuri locale din Mihail Kogălniceanu și sunt esențiale pentru circulația în zonă. Proiectul este fazat și se va lucra atât la tronsoanele neasfaltate, cât și la cele cu asfalt degradat”, a precizat Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogalniceanu.

Administrația locală din Mihail Kogalniceanu a obținut prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” finanțare pentru trei proiecte de asfaltare a drumurilor, în valoare totală de două milioane de euro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii