Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Locală împarte amenzi în stânga şi-n dreapta. Nerespectarea normelor de curăţenie în oraş vă poate arde la buzunare!

ro

05 Apr, 2018 00:00 1990 Marime text
Poliţiştii locali continuă campania de atenţionare şi sancţionare a persoanelor care aruncă hârtii, ambalaje, resturi de ţigări, coji de seminţe în parcuri, alei şi peluze, zone verzi sau orice alt loc de folosinţă publică comună şi a celor care îşi plimbă animalele de companie fără lesă şi care nu iau măsuri de curăţare a excrementelor lăsate de patrupede pe domeniul public, în vederea respectării normelor de curăţenie.

Au fost intensificate controalele în parcurile de pe raza municipiului Constanţa, drept pentru care poliţiştii recomandă respectarea regulilor privind păstrarea unui mediu curat şi sănătos. Poliţiştii locali vor avea permanent în atenţie aceste activităţi în vederea respectării normelor legale în vigoare privind curăţenia şi protejarea mediului înconjurător. Pe această cale, se solicită deţinătorilor de animale de companie să respecte obligaţiile legale şi să nu tulbure liniştea vecinilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii