Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O comisie formată din experți a reevaluat-o pe Dana Dumitrescu, de la Teatrul de Stat Constanța. A obținut nota 6.30 și contestă din nou rezultatul!

ro

29 Sep, 2021 00:00 2804 Marime text
  • În luna mai, magistrații au obligat Consiliul Județean Constanța să reia procedura de evaluare a managementului pentru anul 2018 al fostului manager al Teatrului de Stat Constanța, Daniela Elena Dumitrescu
  • Inițial, Comisia de evaluare a managementului de la Teatrul de Stat Constanţa a punctat activitatea managerului pentru anul 2018, astfel cu nota 5,87
  • Consiliul Județean Constanța a numit o nouă comisie iar reevaluarea a avut loc pe 21 septembrie
  • Comisia a notat-o pe actrița constănțeancă cu 6.30, rezultat considerat în continuare nesatisfăcător
  • Nemuțumită de rezultat, Dumitrescu a contestat nota obținută
 
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis în luna mai să oblige Consiliul Județean Constanța să reia procedura de evaluare a managementului pentru anul 2018 al fostului manager al Teatrului de Stat Constanța, Daniela Elena Dumitrescu.

Vă reamintim, că inițial, Comisia de evaluare a managementului de la Teatrul de Stat Constanţa a punctat activitatea managerului pentru anul 2018, astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 5,70; în a doua etapă - susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 6,04.

Nota finală obţinută în urma evaluării raportului de activitate pe anul 2018 a Daniela Dumitrescu, director general/manager la Teatrul de Stat Constanţa, a fost 5,87. 

Potrivit regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managementului directorului Teatrului de Stat Constanţa, în cazul în care nota finală se situează sub 7, rezultatul evaluării este considerat nesatisfăcător.

Din comisia de evaluare a făcut parte Ioan Onisei  - director general adjunct al Teatrului Național București, actual director interimar după decesul lui Ion Caramitru și Carmen Stanciu - profesor univ. de management cultural, prorector la UNATC București.

Noua evaluare i-a adus Danei Dumitrescu nota 6.30

După ce a obținut în instanță dreptul la reevaluare, Consiliul Județean Constanța a numit o nouă comisie, formată din dr.Carmen Croitoru, manager al Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală, din cadrul Mininisterului Culturii, unul dintre cei mai importanți experți din țară în domeniul managementului cultural, Alexandru Boureanu, manager al Teatrului Național Craiova, regizor și profesor universitar de management cultural și un reprezentant al CJC.

Reevaluarea a avut loc pe 21 septembrie iar Comisia a notat-o pe actrița constănțeancă cu 6.30, rezultat considerat în continuare nesatisfăcător.

Din informațiile noastre, nemuțumită de rezultat, Dumitrescu a contestat nota obținută.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul Județean Constanța obligat de Curtea de Apel să reia procedura de evaluare a Danei Dumitrescu. Pentru activitatea din 2018 a fost notată cu 5.87
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii