Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța obligat de Curtea de Apel să reia procedura de evaluare a Danei Dumitrescu. Pentru activitatea din 2018 a fost notată cu 5.87

ro

11 May, 2021 00:00 3098 Marime text
  • Magistrații de la Curtea de Apel Constanța s-au pronunțat într-un dosar, în care recurent-reclamat este Daniela Elena Dumitrescu, director artistic al Teatrului de Stat Constanța iar recurent- pârât – Consiliul Județean Constanța
  • Dumitrescu cerea instanței să oblige Consiliul Județean Constanța să reia procedura de evaluare a managementului său pentru anul 2018
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța s-au pronunțat în dosarul nr. 4411/118/2019, în care recurent-reclamat este Daniela Elena Dumitrescu, director artistic al Teatrului de Stat Constanța iar recurent- pârât – Consiliul Județean Constanța.

Prin intermediul acestui dosar, Dumitrescu cerea instanței să oblige Consiliul Județean Constanța să reia procedura de evaluare a managementului său, în calitate de director general în anul 2018.

Facem precizarea că din comisia de evaluare din acel an a făcut parte Ioan Onisei  - director general adjunct al Teatrului Național București și Carmen Stanciu - profesor univ. de management cultural, prorector la UNATC București.
Iată decizia magistraților: “Dec. civ. nr. /10.05.2021 Respinge ca nefondat recursul declarat de recurentul-pârât Consiliul Județean Constanța. Admite recursul declarat de recurenta-reclamantă Daniela Elena Dumitrescu. Înlătură considerentele hotarârii recurate cu privire la respingerea criticii de nelegalitate constând în încalcarea prevederilor art. 8 alin.1 lit.d) din Anexa 2 (Regulamentul – cadru de organizare și desfășurare a evaluării managementului) a Ordinului Ministrului culturii nr. 2.799 din 10 decembrie 2015 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management, a Regulamentului-cadru de organizare și desfășurare a evaluării managementului, a modelului-cadru al caietului de obiective, a modelului-cadru al raportului de activitate, precum și a modelului-cadru al contractului de management, și le înlocuiește cu propriile considerente.
Menține soluția cuprinsă în dispozitivul hotărârii atacate.
Obliga intimatul-pârât Consililul Județean Constanța la plată către recurenta - reclamantă Daniela Elena Dumitrescu a cheltuielilor de judecată în suma de 2480 lei. Definitivă”.

Vă reamintim, Comisia de evaluare a managementului de la Teatrul de Stat Constanţa a punctat activitatea managerului pentru anul 2018, astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 5,70; în a doua etapă - susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 6,04.

Nota finală obţinută în urma evaluării raportului de activitate pe anul 2018 a Daniela Dumitrescu, director general/manager la Teatrul de Stat Constanţa, a fost 5,87.  
Potrivit regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managementului directorului Teatrului de Stat Constanţa, în cazul în care nota finală se situează sub 7, rezultatul evaluării este considerat nesatisfăcător.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Tribunalul Constanța, decizie executorie Teatrul de Stat Constanța, obligat să o repună în funcția de director artistic pe actrița Dana Dumitrescu

Horia Țuțuianu pierde procesul cu fostul manager de la Teatrul de Stat Constanța. Cheltuieli de judecată și drepturi salariale plătite din banii noștri!

“Spectacolul” continuă! Dublu recurs în dosarul actriței Dana Dumitrescu vs. Teatrul de Stat Constanța

S-a luptat în justiţie pentru funcţie Este oficial. Dana Dumitrescu, managerul TSC, umilită la evaluarea anuală. Nota obţinută a fost 5,87 (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii