Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Lungoci, reprezentantul Consiliului Judeţean în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“

ro

01 Oct, 2019 00:00 2058 Marime text
În anul 2008, 50 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Constanţa şi-au exprimat, prin adoptarea unor hotărâri ale autorităţilor deliberative, voinţa de a coopera şi de a se asocia în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“ (ADI Dobrogea), persoana juridică de drept privat, cu statut de utilitate publică.
 
La momentul constituirii, toate cele 50 de U.A.T.-uri au aprobat Statutul şi Actul constitutiv al Asociaţiei. În anul 2008, Consiliul Judeţean Constanţa a adoptat Hotărârea nr.255, prin care a aprobat participarea judeţului Constanţa în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“.
 
Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr.308/22.1 1.2016 se aproba desemnarea consilierului judeţean PSD, Gheorghe Donţu, în calitate de reprezentant al judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“.
 
Din cauza modificărilor aduse prin Codul Administrativ, Donţu a fost obligat să demisioneze din funcţia deţinută în ADI.
În şedinţa de Consiliul Judeţean de ieri a fost aprobată decizia de încetare a mandatului în cadrul ADI.
Propunerea conducerii CJ pentru acest post este Lucian Lungoci, administrator special la Regia Judeţean de Drumuri şi Poduri. Decizia urmează să fie adoptată într-o şedinţă viitoare a Consiliului Judeţean.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii