Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura Abibula-Stroe a câștigat concursul de manager la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” (DOCUMENT)

ro

14 Mar, 2023 00:00 2379 Marime text
  • Secretariatul comisiei de concurs anunţă rezultatul final al concursului de proiecte de management organizat pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, conform prevederilor Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului, aprobat prin Dispoziția nr.765/17.11.2022
  • Managerul interimar Laura Abibula-Stroe a fost notată cu cea mai mare notă în cadrul concursului de proiecte, respectiv, 9.69
  • Abibula-Stroe a avut-o contrandidată pe Georgiana Costea și ea angajată a instituției dar a obținut la concurs o notă mai mică, respectiv 8.14, vezi secțiunea „documente”
  • În august 2022, Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat dispoziția privind desemnarea Laurei Ștefania Abibula Stroe în funcția de director general interimar/manager interimar la Centru Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada"

 
S-a încheiat concursul de proiecte de management organizat pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Secretariatul comisiei de concurs anunţă rezultatul final al concursului de proiecte de management organizat pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, conform prevederilor Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului, aprobat prin Dispoziția nr.765/17.11.2022.

Managerul interimar Laura Abibula-Stroe a fost notată cu cea mai mare notă în cadrul concursului de proiecte, respectiv, 9.69.

Abibula-Stroe a avut-o contrandidată pe Georgiana Costea și ea angajată a instituției însă aceasta a obținut la concurs o notă mai mică, respectiv 8.14, vezi secțiunea „documente”.

Rezultatele nu au fost contestate potrivit legii.

Conform prevederilor art.19 alin.(3) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, sunt admişi pentru susţinerea interviului candidaţii care au obţinut în prima etapă a concursului nota minimă 7.

Conform prevederilor art.19 alin.(5) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, este declarat câștigător candidatul care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7.

Amintim că în august 2022, Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat dispoziția privind desemnarea Laurei Ștefania Abibula Stroe în funcția de director general interimar/manager interimar la Centru Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada".

Acesta a preluat conducerea Centrului după demisia Doinei Voivozeanu în luna aprilie 2022.

Abibula și-a încheiat raportul de serviciu la cerere în calitate de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Serviciului Turism, Promovare Turistică și Coordonarea Centrului de Excelență în Turism, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, începând cu data de 10.08.2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Cum a oscilat averea directorului interimar Ștefania Laura Abibula-Stroe, de la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T Burada“ (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii