Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:52 28 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ele sunt firmele care vor să gestioneze publicitatea stradală în municipiul Constanța pentru următorii cinci ani!

ro

21 Feb, 2022 00:00 1678 Marime text
  • Pe 17 februarie a.c., Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului
  • Cu toate că nu au anunțat oficial rezultatul licitației, surse din cadrul municipalității au precizat că două societăți comerciale au depus oferte și își vor împărți contractul de panotaj pentru următorii cinci ani în Constanța
  • Este vorba despre Euromedia Group cu sediul social în orașul Voluntari care și-ar fi adjudecat trei din cele cinci pachete
  • Celelalte două pachete care cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanța ar putea reveni firmei New Age Advertising Agency din Craiova
  • Vă reamintim, la Constanța o singură societate a avut timp de 15 ani, contract privind afișajul stradal și de publicitate
  • Contractul de panotaj din municipiul Constanţa a expirat în 2019
  • El a fost deținut de SC Seaview Media SRL
 
Pe 17 februarie a.c., Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța, identificate cu număr cadastral și valoare de inventar, grupate în 5 pachete, potrivit Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța.
 
Pachetele cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanta pe care se vor amplasa mijloace publicitare de tipul: panouri publicitare luminoase, ecrane publicitare, totemuri indicatoare și indicatoare publicitare direcționale.
 
Vă reamintim, în ședința din decembrie anul trecut, consilierii locali au aprobat prețul de pornire al licitației pentru amplasamentele mijloacelor publicitare în municipiul Constanța. 
 
Potrivit proiectului se aprobă prețul de pornire al licitației pentru amplasamentele mijloacelor publicitare.
Panourile publicitare luminoase, ecranele publicitare (LED-uri, LCD sau altele asemenea) amplasate la sol, aflate în zona de publicitate lărgită (ZL) - 28,25 euro/mp/zi, fără TVA;
Totemuri indicatoare - amplasate la sol, aflate în zona de publicitate lărgită (ZL) zona de publicitate restrânsă (ZR2) - 1,74 euro/totem/zi, fără TVA Un mijloc publicitar/stâlp - 25 euro/stâlp/lună, fără TVA, două mijloace publicitare/stâlp - 50 euro/stâlp/lună, fără TVA.
 
Cu toate că nu au anunțat oficial rezultatul licitației, surse din cadrul municipalității au precizat că două societăți comerciale au depus oferte și își vor împărți contractul de panotaj pentru următorii cinci ani în Constanța.

Este vorba despre Euromedia Group cu sediul social în orașul Voluntari care și-ar fi adjudecat trei din cele cinci pachete.
Societatea este controlată de Nicolaie George (25% din acțiuni) și firma Stalex PR & Media Events SRL.

Administratori sunt: Ionuț Coldea, Sorin Enache și Ștefan Alexandru Nanu, cel care deține și Stalex PR & Media Events SRL.

Împuternicit este Ilie Cătălin Marius iar auditori: Vasile Băjenaru și cabinet expert contabil Emil Constantin Rădulescu.

Potrivit www.confidas.ro, în ultimul an fiscal, compania a raportat o cifră de afaceri de aproape 50 milioane de lei și un profit de peste 8,5 milioane de lei, având un număr mediu de 62 de angajați.

Societatea a încheiat 41 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.429.662,17 lei, majoritatea cu instituții din Capitală.

Celelalte două pachete care cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanța pe care se vor amplasa mijloace publicitare de tipul: panouri publicitare luminoase, ecrane publicitare, totemuri indicatoare și indicatoare publicitare direcționale ar putea reveni firmei New Age Advertising Agency din Craiova.

Firma înființată în 1993, îi are ca asociați pe Daniel Vătavu (35% din părțile sociale), Adrian Doru Gheșea (15%), Laurențiu Ovidiu Popescu (15%) – care sunt și administratorii firmei – și Isabella Liliana Dincă (35%). Gheșea, Popescu și Vătafu au și calitatea de administratori.

Potrivit www.confidas.ro, în 2020, compania a realizat o cifră de afaceri de aproape milioane de lei și un profit net de aproape 766.000 de lei, la un număr mediu de 17 angajați.

New Age Advertising Agency a încheiat 12 contracte de achiziții publice in valoare totală de 277.967,33 lei, majoritatea cu orașul Azuga, Craiova sau București.

Vă reamintim, la Constanța o singură societate a avut timp de 15 ani, contract privind afișajul stradal și de publicitate.

Contractul de panotaj din municipiul Constanţa a expirat în 2019. El a fost deținut de SC Seaview Media SRL, aflată acum în mai multe procese cu Primăria Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Consilierii locali aprobă prețul de pornire al licitației pentru amplasamentele mijloacelor publicitare în municipiul Constanța (DOCUMENTUL)


Se scoate la licitație pe o perioadă de 5 ani, publicitatea stradală din municipiul Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii