Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două instituții de cultură din județul Constanța au primit bani prin hotărâre de Guvern

ro

08 Oct, 2021 00:00 2393 Marime text
  • A fost aprobată o Hotărâre prin care a fost alocată suma de 133.960.000 lei pentru 34 de județe, pentru finanțarea instituțiilor publice de spectacole din subordinea unităților administrativ-teritoriale solicitante, respectiv teatre, opere şi filarmonici
  • Potrivit anexei care insoțește HG, este vorba despre Teatrul de Stat Constanța care primește 5.175 mii lei și Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare" care a primit 2.731 mii lei
 

 
În ședința de Guvern, a fost aprobată o Hotărâre prin care a fost alocată suma de 133.960.000 lei pentru 34 de județe, pentru finanțarea instituțiilor publice de spectacole din subordinea unităților administrativ-teritoriale solicitante, respectiv teatre, opere şi filarmonici.

Este vorba despre repartizarea sumelor corespunzătoare cotei prevăzută la art. 6 alin.(1) lit. e) din Legea bugetului de stat pe anul 2021 nr. 15/2021, cu modificările și completările ulterioare, pentru finanțarea instituțiilor publice de spectacole din subordinea autorităților administrației publice locale ale unităților administrativ-teritoriale din județe.

Două instituții de cultură din județul Constanța au primit bani, respectiv 7.906 mii lei.

Potrivit anexei care insoțește HG, este vorba despre Teatrul de Stat Constanța care primește 5.175 mii lei și Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare" care a primit 2.731 mii lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

O comisie formată din experți a reevaluat-o pe Dana Dumitrescu, de la Teatrul de Stat Constanța. A obținut nota 6.30 și contestă din nou rezultatul!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii