Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbaterea privind serviciul de taxi în Constanța va avea loc pe 15 aprilie. Transportatorii nu vor avea la dispoziție decât un minut în care să-și expună punctele de vedere!

ro

14 Apr, 2021 00:00 2129 Marime text

  • Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța va fi dezbătut cu reprezentanții transportatorilor

  • Primăria Municipiului Constanța organizează joi 15 aprilie 2021 orele 10:00,  dezbaterea publică, în sistem online

  • Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro

  • Timpul alocat luării cuvântului de către participanții la dezbatere este de doar un minut

 
Proiectul de hotărâre pentru aprobarea ”Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța” va fi dezbătut cu reprezentanții transportatorilor.

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Municipiului Constanța organizează joi 15 aprilie 2021 orele 10:00,  dezbaterea publică, în sistem online.
Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, rubrica Transparență decizională pe Legea 52/2003/Informare și consultare publică.
Înscrierea pentru ordinea luării cuvântului la dezbaterea publică, se va face accesând formularul de înscriere până pe data de 14.04.2021 orele 13:00, utilizând linkul:  https://forms.gle/9hMBNc1Uzn77AbBXA.
La rubrica „Observatii cu privire la regulament”, se va face referire expres la articolul din regulament ce se solicită a fi analizat.
Participarea la dezbaterea publică se va face accesând în data de 15.04.2021, următorul link: https://zoom.us/j/3279944121pwd=czNIYnp0UUFMRnExS0cvZVI1ZkpoZz09.
Participarea persoanelor interesate se va face în limita unui număr de 150 de persoane.
Durata ședinței publice va fi de două ore iar luarea cuvântului se va face în ordinea înscrierii.
Timpul alocat luării cuvântului este de doar un minut.
Fiecare participant, la luarea cuvântului se va prezenta, discuția va fi succintă, fără a utiliza un limbaj licențios, tonalitate ridicată, iar punctele de vedere exprimate vor fi strict pe baza articolelor din proiectul de act normativ invocate în amendamentele transmise. Orice revenire asupra unui articol discutat deja nu va fi luată în calcul și va duce la excluderea din întâlnire.

Potrivit prevederilor art.7 alin (10) lit. b) din Legea nr. 52/2003, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție.

Citește și:

Primarul Chițac și CLM au de gestionat o nouă chiftea fierbinte. Taximetriștii din municipiul Constanța se pregătesc de proteste! Sunt deciși să blocheze orașul



Se tranșează regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța

Discuții ale dispeceratelor care desfășoară activitatea de taximetrie în municipiul Constanța cu reprezentanții primăriei. Se modifică regulamentul

Dispar 600 de licențe. Câte taxiuri vor circula, în Constanța, după aprobarea regulamentului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii