Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu bani de la Uniunea Europeană AJOFM organizează licitaţie pentru seminarii de pregătire profesională

ro

04 Aug, 2012 02:28 1683 Marime text
AJOFM_sediu_AJOFM.jpgAJOFM organizează licitaţie publică pentru derularea unor seminarii de formare în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează licitaţie publică pentru iniţierea unor seminarii de formare în cadrul proiectului „Competenţe pentru o viaţă activă", proiect finanţat cu fonduri europene prin intermediul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot trimite ofertele pe adresa strada Lacului, numărul 14. De asemenea, pentru obţinerea unor relaţii suplimentare a fost desemnat ca persoană de contact Gheorghe Buşu. Valoarea estimată a contractului care urmează să fie semnat între AJOFM şi societatea câştigătoare care va derula seminariile de formare este de 71.082 de lei. Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot depune oferte până pe data de 22 august, ora 10.00, urmând ca în aceeaşi zi, de la ora 11.00, să fie deschise ofertele. Firma care va câştiga licitaţia va trebui să depună la dosar declaraţie de acceptare din partea persoanelor implicate în desfăşurarea contractului pentru care nu există contracte individuale de muncă încheiate şi copii după actele de studii ale acestora. Totodată, societatea trebuie să facă dovada că deţine spaţiu adecvat pentru desfăşurarea seminariilor şi că are resurse minime pentru zonele Medgidia şi Mangalia. Programul de seminarii trebuie să dezvolte participanţilor competenţa de a învăţa, competenţe sociale şi competenţe de Tehnologia Informaţiilor şi a Comunicaţiilor (TIC).

Fonduri europene şi pentru informare şi consiliere

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă are în vedere şi încheierea unui contract privind asigurarea de servicii de informare şi consiliere personală. Valoarea estimată a contractului care urmează să fie încheiat în urma unei licitaţii publice este de 189.144 lei. Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot depune oferte până pe data de 22 august, ora 13.00, urmând ca în aceeaşi zi, la ora 14.00, să fie deschise ofertele. Banii europeni pentru încheierea contractului sunt alocaţi prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii