Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Primăria Mihail Kogălniceanu a semnat contractul pentru achiziția unui sistem inteligent de management local

ro

07 Feb, 2024 16:44 1281 Marime text
Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, care vizează achiziția unui sistem inteligent de management local, inclusiv elaborarea proiectului tehnic de securitate și operațiuni de instalare, testare, punere în funcțiune.
 
Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea unui Sistem Inteligent de Management Local având în componență Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate, Sistem Video Inteligent de Monitorizare a traficului și siguranță a drumurilor publice și Mobilier urban inteligent – stații de autobuz inteligente, inclusiv elaborarea proiectului tehnic de securitate și operațiuni de instalare, testare, punere în funcțiune.
 
Valoarea totală a contractului este de 1.649.770 lei, iar firma câștigătoare este Adora Syncity SRL.
 

Adora Syncity SRL

 
Adora Syncity SRL este fondată în anul 2021, iar pe anul 2022 a raportat un singur angajat, o cifră de afaceri de 2,4 milioane lei și un profit de 923.495 lei. Sediul social este în București, pe strada Piatra Craiului nr. 35.
 
Asociați, cu cote egale, sunt Dimcica Gabriel Panait și Stoica Radu, cu o cotă parte de 50% fiecare. Stoica Radu este administrator.
 
Dimcica Gabriel Panait apare și în Codrul SRL, iar Stoica Radu este asociat în Aico Direct Concept SRL, Realpath SRL și Concept Building Strategies SRL.
 
 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Citește și:
Primăria Mihail Kogălniceanu, contract nou cu o firmă din municipiul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii