Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu, contract nou cu o firmă din municipiul Constanța

ro

01 Feb, 2024 10:17 1216 Marime text
Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța a atribuit un contract pentru achiziția serviciului de verificări documentației tehnice, măsurători, estimări și întocmire devize pentru investiții.
 
Achiziția s-a făcut prin cumpărare directă, firma câștigătoare fiind Adcraft Development SRL, iar valoarea finală este de 102.000 lei.
 
Adcraft Development SRL
 
Firma este fondată în anul 2014, cu sediul social în Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 105, județul Constanța. Conform termene.ro, pe anul 2022 societatea a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri ed 76.316 lei și un profit de 28.447 lei. Asociați cu cote egale sunt Vițelaru Livia Elena și Vițelaru Mihai-Codrin. Cei doi sunt și administratori ai companiei. Cei doi mai sunt asociați în EMC Maritime Broker SRL, iar Mihai Codrin Vițelaru apare și în Design Factory Expert SRL.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Primăria Mihail Kogălniceanu Ce firmă va renova mai multe blocuri din comună? Achiziție de peste 10 milioane lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii