Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:53 22 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Blocul cu 6 etaje care se va ridica pe strada Eduard Caudella colț cu Baba Novac a scăpat ieftin de consultarea publică (documente)

ro

09 Sep, 2020 00:00 1181 Marime text
  • Un nou PUZ a parcurs traseul birocratic până va intra la vot în Consiliul Local Municipal
  • Investiția urmează să se realizeze în cartierul Compozitorilor din municipiul Constanța
  • Obiectivul PUZ-ului constă în reglementarea zonei delimitată de străzile Baba Novac, Eduard Caudella și alte proprietăți invecinate
  • Inițiatorul PUZ-ului este SC Confort Decent iar elaboratorul SC Deurbanism SRL


Un nou PUZ a parcurs traseul birocratic până va intra la vot în Consiliul Local Municipal.
Investiția urmează să se realizeze în cartierul Compozitorilor din municipiul Constanța.
Obiectivul PUZ-ului constă în reglementarea zonei delimitată de străzile Baba Novac, Eduard Caudella, Mihail Jora, Titus Cergău, Gheorghe Dima și alte proprietăți invecinate.
Inițiatorul PUZ-ului este SC Confort Decent iar elaboratorul SC Deurbanism SRL.  
Constățenii au transmis observațiile și propunerile privind intenția de elaborare PUZ modificare HCL nr. 40/10.02.2011 cu încadrarea în prevederile art. 32, al. 7 din Legea 350/2001, conform aviz de oportunitate 117751/01.08.2018 până pe 11.08.2020 la Serviciul Strategii și Planificare Urbană în vederea stabilirii cerințelor de elaborare.


Observațiile publicului:

Pe parcursul procesului de consultare publică a fost primită o sezizare din partea unei constănțence, care vizează reglementările propuse.
Mai exact, Mirela Lăpădatu își exprimă dezacordul privind propunerile PUZ, menționând că zona este deja foarte aglomerată, blocurile sunt aproape lipite, traficul este foarte intens iar în zonă lipsesc locurile de parcare și spațiile verzi. Constănțeanca a solicitat inițiatorului PUZ să amenajeze un spațiu verde sau un loc de joacă pentru copii la intersecția străzii Eduard Caudella cu strada Baba Novac.
Elaboratorul PUZ a luat act de solicitare și a menționat că solicitarea femeii nu poate fi inclusă în PUZ, deoarece clientul său nu este dispus să rezolve această doleanță, prin urmare, planului PUZ-ului nu se modifică, vezi secțiunea “documente”.

Vă reamintim, pe data de 7 mai a.c., Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 1623 – „Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 2199/02.12.2019 pentru «Construire imobil D+P+2 E+M locuinţe colective mici şi împrejmuire teren» prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maxim 20% din suprafața construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor legii nr. 50/1991, modificată prin Legea nr. 193/2019 numai după intabularea construcției în baza unui proces verbal la terminarea lucrărilor, conform H.C.L. nr. 37/2020“, vezi secțiunea “documente”.


Confort Decent SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înființată în anul 2017, societatea are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Gabriel Ciumacenco este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul fiscal 2017, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 41.272 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: doi salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 6.728 lei.Citește și:


Un nou PUZ se află în dezbatere publică. Investiția se va realiza în cartierul Compozitorilor din municipiul Constanța! (documente)

Cine pregăteşte o investiţie imobiliară pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanţa

PUZ-ul Confort Decent, administrată de Gabriel Ciumacenco, în dezbatere publică (documente)

Firma Confort Decent SRL va supraetaja blocul de două etaje, ridicat pe strada Mihail Jora din Constanţa
 
Confort Decent SRL investește într-un imobil de două etaje pe strada Mihail Jora din Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hmm 09 Sep, 2020 07:42 Ce i-a dat-o! Tac pac au rezolvat. Ca la PSD!