Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:20 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine pregăteşte o investiţie imobiliară pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanţa

ro

08 Aug, 2017 00:00 2284 Marime text
Pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanţa continuă investiţiile imobiliare. SC Confort Decent SRL a solicitat şi a obţinut, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 2424 din 07.08.2017, în vederea elaborării unui Plan Urbanistic de Detaliu - construire imobil locuire colectivă D+P+4e. Investiţia va fi realizată pe strada Eduard Caudella nr. 82.
 
Reamintim că societatea Confort Decent SRL intenţiona să ridice şi un bloc de patru etaje în Mamaia Sat. În acest sens, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil S+P+4e - locuinţe colective şi împrejmuire teren“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Pe amplasamentul studiat, beneficiarul intenţionează să realizeze un imobil cu funcţiunea de locuinţe colective cu un regim de înălţime de S+P+4E. Imobilul va avea o structură realizată din cadre de beton armat, cu stâlpi şi grinzi care se vor descărca pe terenul bun de fundare prin intermediul unui radier de beton. Vecinătăţile viitorului bloc sunt: la nord - proprietate privată, la est - strada M10; la vest - proprietate privată, la sud - strada M9.
 
Pe durata execuţiei investiţiei, se vor respecta toate normele aflate în vigoare pentru protecţia mediului. Deşeurile rezultate în urma execuţiei vor fi reciclate sau vor fi transportate în locuri special amenajate. Pe perioada execuţiei lucrărilor, se va avea în vedere: protecţia calităţii apelor; protecţia aerului (se va monta pe schela ce înconjoară faţadele clădirii plasă specială, pentru a preveni răspândirea în atmosferă a prafului provenit din procesul de execuţie); protecţia împotriva zgomotului şi vibraţiilor.

Despre Confort Decent SRL 

Confort Decent SRL a fost înmatriculată în anul 2017 şi are sediul social în Constanţa. Firma se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Fondatorul societăţii, cu un capital social de 200 de lei, este Gabriel Ciumacenco, din Constanţa, acesta fiind şi administratorul societăţii. Contactat telefonic, Gabriel Ciumacenco a refuzat să ne dea mai multe detalii despre viitoarea investiţie.
 
Citeşte şi:
 
O firmă înfiinţată la începutul anului ridică un bloc de patru etaje în Mamaia Sat

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eu 08 Aug, 2017 09:02 Stiam ca in cartierul Compozitorilor nu se mai acorda autorizatii de constructie pentru cladiri mai inalte de p + 2 ?!...