Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Municipal Constanța, în ședință ordinară

ro

27 Nov, 2020 12:47 1968 Marime text
  • Consiliul local al municipiului Constanţa a fost convocat în şedinţă ordinară, vineri, 27 noiembrie 2020, ora 13.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.

UPDATE 28
Următorul punct de pe ordinea de zi, cel cu dosarul 144/P/2019. „Vorbim tot despre înstrăinarea mai multor suprafețe de teren. Din expertizele judiciare, prejudiciul este de peste 130.000 de euro”, a menționat primarul. Au fost exprimate 26 de voturi pentru.

UPDATE 27
Primele două puncte de pe ordinea suplimentară, așa cum spuneam mai devreme, au în vedere constituirea Primăriei Constanța ca parte civilă în două procese, vorbim de dosarul nr. 118/P/2015 și 144/P/2019.


Vergil Chițac a precizat că municipiul a fost prejudiciat cu o sumă considerabilă, de peste 1 milion de lei. „Organele judiciare au obligația să aducă la cunoștință părții vătămate. Noi, Consiliul Local Constanța, ca și autoritate debirativă, poate iniția și hotărî în condițiile legii în toate problemele de interes local. În conformitate, cu OUG 57 privind Codul Administrativ, propun spre dezbatere proiectul de hotărâre ca să se constituie municipalitate ca parte civilă în dosarul instrumentat de DNA. Mai exact, vă rog să votați, dacă considerați necesar, iar eu nu votez, dar îmi dați voie să vă spun părerea mea, atâta timp cât există un presupus prejudiciu în valoare de - nu are importanță cât este, eu cred că trebuie să ne constituim parte civilă. Urmează să discutați și să stabiliți prin vot parte civilă în acest dosar”, a spus edilul.

Mihaela Andrei, consilier local PNL, a spus că trebuie precizată suma, iar Vergil Chițac a spus că trebuie să se propună, indiferent de valoare, chiar dacă ar fi de 1 leu, constituirea ca parte civilă.

Se votează primul proiect de pe ordinea de zi suplimentară. În unanimitate s-a votat constituirea ca parte civilă în dosarul 118/P/2015.

UPDATE 26

După o pauză au fost votate comisiile formate în ședința de astăzi. Urmează ordinea de zi suplimentară

UPDATE 25
35. Proiect de hotărâre privind constituirea unei Comisii pentru negocierea/renegocierea chiriilor spațiilor la nivelul Direcției generale de asistență socială Constanța;
Propunerile sunt: Ionuț Rusu, Alexandru Nazîru, Stavăr Romeo, Irinela Nicolae, Mihaela Stere, Anca Mădularu, Iuliana Zahariciuc.  Continuă problemele cu număratul voturilor din sistemul electronic, dar au avut majoritate de voturi.


UPDATE 24
34
Proiect de hotărâre privind modificarea Comisiei de evaluare și selecționare a asociațiilor și fundațiilor care acordă servicii de asistență socială și care solicită subvenții de la bugetul local. Propunerile sunt Ionuț Rusu, Adriana Câmpeanu, Dumitru Caragheorghe, Stavar Romeo și Liviu Merdinian. Primii trei au avut 27 de voturi pentru, iar ultimii doi au avut 26 de voturi pentru.


UPDATE 23
33
Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 323/2015 privind administrarea și reparizarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință. Propunerile sunt Ionuț Rusu, Stere Hira, Dumitru Caragheorghe, Florin Cocârgeanu, Marian Șerbănescu. Rusu Ionuț, Stere Hira și Dumitru Caragheorghe au avut 27 voturi pentru, iar ceilalți au avut 26 de voturi pentru.


UPDATE 22
32
 Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 401/2019 privind adoptarea criteriilor pentru accesul la locuințele construite prin programul ANL destinate închirierii, stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor, precum și repartizarea locuințelor pentru tineri.Propunerile sunt Mirela Garip, Mihai Ochiuleț, Teodor Popa, Adriana Arghirescu, Claudia Dobre. Arghirescu a obținut 26 voturi pentru, Popa la fel, Garip a obținut 25 pentru, Ochiuleț a obținut 23 voturi pentru, iar Claudia Dobre 25 voturi pentru.

UPDATE 21
31
Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 324/2015 privind stabilirea criteriilor de repartizare a spațiilor de locuit; Propunerile au fost Mihai Ochiuleț, Ionuț Rusu, Aura Badea, Daniel Tatu, Cristian Omocea și Cristian Tincu. Toate au fost validate

UPDATE 20
30 -
 Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 65/2011 privind aprobarea „Programului de construire unități locative modulare în Municipiul Constanța și lucrări tehnico-edilitare aferente” – Campusul Social Henri Coandă – str. Ștefăniță Vodă. Propunerea este Avătavului Costin,  Iulian Călin și Dede Perodin.Au fost 27, 25, respectiv 26 de voturi

UPDATE 19
29 -  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 326/2017 privind aprobarea componenței, atribuțiilor și funcționării Comisiei de repartizare a locuințelor sociale destinate chiriașilor evacuați sau care urmează a fi evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari în baza OUG nr. 74/2007. Propunerile sunt: Mihaela Andrei, Adriana Câmpeanu, Cristina Popescu, Cristian Mihăilescu și Viorela Călin. Mihaela Andrei a avut 27 voturi pentru, la fel și Câmpeanu. Cristina Popescu a avut 4 voturi împotrivă și 23 pentru, Călin Viorela a avut 24 de voturi pentru și unul împotrivă, Mihăilescu a avut 24 de voturi pentru.


UPDATE 18
Proiect 28
de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 327/2017 privind aprobarea componenței, atribuțiilor și funcționării Comisiei de repartizare a locuințelor sociale în baza Legii nr. 114/1996. Liderii de grup vin cu propuneri. Vergil Chițac a luat cuvântul. „Până la epuizarea punctelor pe ordinea de zi, mă retrag”, a spus primarul. Propunerile sunt - Mihaela Andrei, Ionuț Rusu, Costin Răsăuțeanu, Cătălin Iacob, Aurora Zana. Primii doi au obținut 27 voturi pentru, Răsăuțeanu a avut 23 voturi pentru și 1 vot împotrivă, Cătălin Iacob a avut 27 voturi pentru, iar Zana 22 voturi pentru.

UPDATE 16

La punctul 27, Proiect de hotărâre privind numirea a doi membri în Consiliul de administrație al SC Telegondola Mamaia SRL, Stere Hira l-a propus pe Bogdan Barața. Cealaltă propunere este Eduard Petrariu. Barața a obținut 24 de voturi pentru și trei împotrivă, iar pentru Petrariu au fost 26 de voturi pentru și un vot împotrivă.

UPDATE 15
La numărul 26  Proiect de hotărâre privind completarea anexei nr. 1 la HCL nr. 177/2020 cu un membru provizoriu în Consiliul de administrație al societății „CT BUS S.A.” Constanța. Popa Teodor și Mihai Ochiuleț sunt propunerile. Pentru Popa Teodor au fost 25 voturi pentru și 2 împotrivă, iar pentru Mihai Ochiuleț au fost 24 de voturi pentru, o abținere și 2 împotrivă.

UPDATE 14
La punctul 24  Proiect de hotărâre privind aprobarea componenței și a regulamentului de funcționare a Comisiei tehnice de urbanism și amenajare a teritoriului; - a fost nominalizat Paraschiv Iorgu. Au fost 21 de voturi pentru și 5 împotrivă.

UPDATE 13
Proiectul 21. Vergil Chițac a vorbit că trebuie să existe o coerență în plătirea onorarilor. A trecut în unanimitate, precum 22 și 23.

UPDATE 12
Proiectul numărul 17 a trecut cu 26 de voturi pentru. Proiectul 18 a trecut cu 26 de voturi. Punctul 19 și punctul 20 au fost votate în unanimitate.

UPDATE 11
Proiectul 15 a trecut cu 26 voturi pentru, și o abținere de la consilierul Costin Răsăuțeanu. Proiectul 16 a trecut cu 26 voturi pentru.

UPDATE 10

Proiectul 11 - Vergil Chițac a cerut să fie aprobată hotărârea prin care se înființează „Ability Taxi”. A trecut cu 27 de voturi pentru. Punctul 12 a trecut cu unanimitate voturi. La proiectul 13, privind programul „SOLIDARITATEA”, Costin Răsăuțeanu a punctat că se bucură că s-a regăsit președintele ședinței care este inițiator, Stere Hira, în normele democarției cu proiectul propus. Consilierul PSD a cerut să se facă tichete și pentru alte categorii sociale. Proiectul a trecut în unanimitate, precum și proiectul 14.

UPDATE 9
Pentru ajutorul unui cetățean, Vergil Chițac a intervenit. „Femeia este în nevoi de ceva timp. Este un ajutor financiar-umanitar. Diferența dintre veniturile acestei doamne și cheltuielile aferente pentru că suferă de o boală, s-a propus acordarea unui ajutor de 400 de lei/lunar”, a spus edilul. Proiectul 10 a trecut cu unanimitate de voturi.

UPDATE 8
Proiectul 9 Proiect de hotărâre privind aprobarea Raportului asupra activității de administrare desfășurată de Consiliul de administrație al CT BUS pentru semestrul I al anului 2020; nu a trecut - 8 voturi pentru, 1 abținere și 18 voturi împotrivă.

UPDATE 7
După lungi dezbateri, s-a propus introducerea unui amendament de către Adriana Arghirescu la proiectul 9 - 17 voturi pentru și 8 voturi împotrivă și 2 abțineri. A trecut

UPDATE 6
Proiectul 9 a trecut cu . La comisia 3 a fost aviz nevaforabil. „Am primit și eu raportul de activitate al CA CT BUS pe primul semestrul. L-am înaintat comisiilor de specialitate. Comisia 3 nu l-a avizat. Sigur, vorbim de primul semestru și nu pot să nu mă întreb de ce a apărut așa târziu. Îl supun atenției și discuției. Mă aștept ca în urma avizului negativ pe care comisia 3 să existe discuții în plen și sunt gata să le ascult și să particip la ele”, a spus Chițac. Teodor Popa a spus că raportul vizează activitatea din primul semestru și că este făcut un pic târziu.

Reprezentantul CT BUS a spus că „Compania de transport a păstrat același CUI și că este neadevărat că nu au fost raportate bilanțuri financiare. La 20.06.2020, compania de transport, așa cum v-am prezentat graficul de eșalonare pe care l-a încheiat în noiembrie 2016, aferent datoriilor de 29 milioane, a avut loc în aprilie 2017. Prima rată în cuantum de 500.000 lei a fost plătită în 2017, aspectul pe care l-a remarcat domnul consilier legat de reeșalonare - nu a existat așa ceva. În septembrie, privind modificarea Codului de procedură Fiscală, a obținut de la stat amânarea în vederea anulării a cuantului de peste 800.000 de lei a valorii accesorilor. Pe 5 august 2020 compania a achitat în integralitate datoria. A beneficiat de restituiri în valoare de 3 milioane de lei. Toate documentele sunt la ANAF Constanța. Domnul prefect, în momentele respective, avea funcția de conducere a Administrației Județene Constanța. Toate documentele sunt la CT BUS și la administrație”, a spus Mariana Soceanu, reprezentantul CT BUS.

UPDATE 5
Proiectul 6 a trecut în unanimitate. De asemenea, proiectele 7  a trecut cu 27 de voturi. La proiectul 8 a fost o abținere.

UPDATE 4
Vergil Chițac, în legătură cu proiectul numărul 5, a spus că a primit un referat cu necesarul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. „Pentru că uitați ce se întâmplă. Se vacantează posturi din demisie pentru că unii se îmbolnăvesc și pleacă, își dau demisia. Legislația actuală permită angajarea rapidă și în contextul acesta, al necesităților de resursă umană, pentru cinci asistente de la Terapie Intensivă, patru muncitori pentru stația de oxigen și un brancadier, am primit un referat pentru a modifica statul de personal. Am înțeles că a trecut prin comisii și a fost avizat”, a spus Chițac. Adriana Arghirescu a punctat că nu i se pare în regulă că există o presiune pe angajații suplimentați, care trebuie să aibă reînoit contractul lună de lună. Legea permite să se facă concursuri în domeniile acestea. „Managerul acestui spital nu cunoaște prevederile legale. A venit foarte superficial să precizeze aceste lucruri. Cred că trebuie să aibă mai multă aplecare asupra situației”, a spus consilierul liberal. A propus un termen de 30 de zile pentru managerul unității medicale în care să organizeze concursuri pentru acele posturi.

Costin Răsăuțeanu, de la PSD, a intervenit. „Această perioadă determinată de a angaja pe termeni mici nu vine de la doamna director, care s-a prezentat exemplar în aceste 9 luni. Acești medici s-au descurcat ca niște eroi. Ceea ce ați avansat dumneavoastră, doamnă consilier, nu au nicio bază și niciun raționament”, a adăugat Răsăuțeanu.

Dezbaterea pe subiect a continuat, făcându-se precizarea că sunt 87 de posturi ocupate în acest sistem de contract pe o lună.

27 de voturi pentru.

UPDATE 3
Vergil Chițac a precizat că a fost modificat bugetul RADET, venind cu exemplele clare ale modificărilor efectuate pentru a lămuri consilierii. Proiectul a trecut cu 26 de voturi pentru

UPDATE 2
Proiectele numărul 1, 2 au fost votat cu 27 de voturi. Punctul 3 a trecut cu 26 de voturi.

UPDATE 1
Ordinea de zi a fost votată cu 22 de voturi pentru, sistemul electronic de vot făcând probleme consilierilor locali. Ordinea suplimentară a fost votată cu 25 de voturi, din cei 27 de consilieri prezenți.

UPDATE
Ordinea de zi a ședinței a fost suplimentată. Primele două proiecte de pe ordinea suplimentară sunt despre un dosar penal impotriva lui foștilor primari Decebal Făgădău și Radu Mazăre. Municipalitatea se constituie parte civilă. În dosarul pe numele lui Decebal Făgădau prejudiciul calculat este de 133 699 de euro, iar în cel al lui Radu Mazăre de 1 732 685,5 euro. Firmele care au cumpărat aceste terenuri sunt Seawiev Advertising și Astera Consulting. Documentul cu ordinea suplimentară o regăsiți în secțiunea Documente.


Ordinea de zi a ședinței:
  1. Aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului local al municipiului Constanţa din data de 09.11.2020;
 
  1. Aprobarea procesului verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului local al municipiului Constanţa din data de 11.11.2020;
 
  1. Aprobarea procesului verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului local al municipiului Constanţa din data de 16.11.2020;
 
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020 al RADET Constanța;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5
 
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
 -avize Comisiile de specialitate nr. 3, nr. 4 și nr. 5
 
  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 63/2013 privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat din municipiul Constanța;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 302/2017 privind acordarea de facilități la transportul public de călători pentru categoriile de persoane beneficiare din municipiul Constanța;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5
 
  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 411/2019 privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane către societatea CT BUS S.A. și atribuirea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin concesiune în municipiul Constanța;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5
 
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Raportului asupra activității de administrare desfășurată de Consiliul de administrație al CT BUS pentru semestrul I al anului 2020;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar doamnei Dragnea Gabriela;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 4 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului serviciului „ABILITY TAXI”;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 4 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind îndreptare eroare materială din HCL nr. 329/2020 pentru modificarea art. 3 lit. a din HCL  nr. 24/2016 privind aprobarea programului „RESPECT”;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4
 
  1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea programului social „SOLIDARITATE”;
     iniţiator: consilier local Stere Hira
          -avize Comisiile de specialitate nr. 4 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase Constanța, în contextul COVID -19” cod MySmis 139409 și a cheltuielilor aferente;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4
 
  1.  Proiect de hotărâre privind actualizarea devizului general aferent obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanța”;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4
 
  1.  Proiect de hotărâre privind actualizarea devizului general aferent obiectivului de investiții „Reabilitare Școala Gimnazială nr. 16 Marin Ionescu Dobrogianu”;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4
 
  1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării HCL nr. 205/2018 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 8 Constanța”;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4
 
  1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării art. 1 din HCL nr. 515/2018 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Mircea cel Bătrân, Constanța”;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4
 
  1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe a imobilului-apartament situat în municipiul Constanța, str. Traian nr. 20, et. 1, ap. 4, către Epifan Elena Florentina, ce face obiectul contractului de închiriere nr. 2010/31.07.2014 încheiat cu RAEDPP Constanța, în vederea punerii în executare a Sentinței civile nr. 11544/11.10.2016, pronunțată de Judecătoria Constanța în dosarul civil nr. 26544/212/2015, rămasă definitivă prin neapelare;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe a imobilului-apartament situat în municipiul Constanța, str. Revoluției din 22 decembrie 1989 nr. 7, ap. 1, parter, către Mamut Sebatin, ce a făcut obiectul contractului de închiriere nr. 2223/09.09.2014 încheiat cu RAEDPP Constanța, în vederea punerii în executare a Sentinței civile nr. 13786/20.11.2015, pronunțată de Judecătoria Constanța în dosarul civil nr. 8364/212/2015, rămasă definitivă prin neapelare;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea onorariilor maximale pentru servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică, ăn vederea apărării intereselor Municipiului Constanța prin primar, Primarului municipiului Constanța, precum și ale Consiliului Local al municipiului Constanța pentru semnarea contractelor având ca obiect servicii de consultanță juridică;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
    -avize Comisia de specialitate nr. 1 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind atribuirea de denumire circulației publice situate în municipiul Constanța, zona Faleză Nord, aprobată prin HCL nr. 36/2015;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -aviz Comisia de specialitate nr. 2
 
  1.  Proiect de hotărâre privind încetarea valabilității HCL nr. 538/2004;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -aviz Comisia de specialitate nr. 2
         
  1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea componenței și a regulamentului de funcționare a Comisiei tehnice de urbanism și amenajare a teritoriului;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
           -aviz Comisia de specialitate nr. 2
 
  1.  Proiect de hotărâre privind completarea anexei nr. 1 la HCL nr. 177/2020 cu un membru provizoriu în Consiliul de administrație al societății „CT BUS S.A.” Constanța;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind numirea reprezentanților municipiului Constanța în Adunarea generală a acționarilor a societății „CT BUS S.A.” Constanța;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind numirea a doi membri în Consiliul de administrație al SC Telegondola Mamaia SRL;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 327/2017 privind aprobarea componenței, atribuțiilor și funcționării Comisiei de repartizare a locuințelor sociale în baza Legii nr. 114/1996;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 326/2017 privind aprobarea componenței, atribuțiilor și funcționării Comisiei de repartizare a locuințelor sociale destinate chiriașilor evacuați sau care urmează a fi evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari în baza OUG nr. 74/2007 ;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 65/2011 privind aprobarea „Programului de construire unități locative modulare în Municipiul Constanța și lucrări tehnico-edilitare aferente” – Campusul Social Henri Coandă – str. Ștefăniță Vodă;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 324/2015 privind stabilirea criteriilor de repartizare a spațiilor de locuit;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 401/2019 privind adoptarea criteriilor pentru accesul la locuințele construite prin programul ANL destinate închirierii, stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor, precum și repartizarea locuinșelor pentru tineri;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 323/2015 privind administrarea și reparizarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind modificarea Comisiei de evaluare și selecționare a asociațiilor și fundațiilor care acordă servicii de asistență socială și care solicită subvenții de la bugetul local;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 4 și nr. 5
 
  1.  Proiect de hotărâre privind constituirea unei Comisii pentru negocierea/renegocierea chiriilor spațiilor la nivelul Direcției generale de asistență socială Constanța;
     iniţiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4
 
PRIMAR,
Vergil Chițac
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii