Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:26 22 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean se întruneşte în şedinţă Se organizează „Sărbătoarea recoltei şi a vinului dobrogean“ (document)

ro

25 Aug, 2017 00:00 1805 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa se reuneşte în şedinţă extraordinară, de la ora 11.00, în Sala „Remus Opreanu“ din cadrul Palatului Administrativ - CJC. Pe ordinea de zi se regăsesc 19 proiecte de hotărâre. Printre acestea, şi proiectul privind aprobarea organizării evenimentului cultural „Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean - ediţia 2017“.
 
Cea de-a opta ediţie a evenimentului urmează să se desfăşoare în perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017, la Pavilionul Expoziţional Constanţa, în organizarea Consiliului Judeţean Constanţa, în colaborare cu Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“ Constanţa.
 
Până în anul 2015, evenimentul a fost organizat atât de Primăria Constanţa, cât şi de administraţia judeţeană. Din septembrie 2015, Consiliul Judeţean a rămas singurul organizator al „Sărbătorii Recoltei şi a Vinului Dobrogean“, iar locul municipalităţii a fost luat de Centrul „Teodor T. Burada“, care se ocupă de partea de organizare a evenimentelor artistice.
 
Bugetul alocat pentru evenimentul din acest an este de 952.200 de lei cu TVA , respectiv 211.600 de euro. 452.200 de lei cu TVA este suma alocată de Consiliul Judeţean Constanţa de la bugetul judeţean pentru finanţarea cheltuielilor (închiriere cort, servicii pază, promovare eveniment, asigurare ambulanţă, toalete ecologice, servicii salubritate, servicii curăţenie, servicii amenajări interioare şi exterioare şi închiriere atelaje pentru însoţire parade).
 
500.000 de lei cu TVA este suma care va fi alocată de Centrul Cultural Judeţean „Teodor Burada“ Constanţa, din bugetul propriu, pentru finanţarea cheltuielilor de închiriere scenă, sonorizare, lumini, generator, manifestări artistice, materiale pentru ateliere şi teatru de păpuşi, cazare invitaţi, catering, plata prezentatorilor, a coordonatorilor şi a colaboratorilor, show multimedia cu perdele acvatice, show de prezentare de costume populare, precum şi pentru alte cheltuieli legate de licenţe, deconturi transport, apă, carburant.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza proiectul de HCJ la care facem referire.

Ti-a placut articolul?

Comentarii