Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța reia licitațiile pentru reabilitarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia

ro

07 Dec, 2022 00:00 1841 Marime text
  • Valoarea estimată a achiziţiei este de 17.000 lei fără TVA
  • Termenul limită de depunere a ofertelor este 08.12.2022, ora 12:00
  • Consiliul Județean Constanța a obținut în iulie a.c. certificatul de urbanism nr. 1696 pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia
  • Pe scena sa s-au născut multe stele ale muzicii românești, fie ea ușoară sau populară. Festivalurile de la Mamaia au lansat tineri artiști și hituri care și acum mai sunt fredonate
  • Prin 2014, autoritățile luau în calcul demolarea teatrului
  • Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu anunța în 2019 că Teatrul de Vară din Mamaia intră într-un amplu program de reabilitare
  • Asta după ce cheltuise pe expertiza tehnică aproape un milion de euro
  • Licitația din 2021 a fost anulată
 
 
 
Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de verificare tehnică a documentațiilor tehnico-economice faza DALI pentru obiectivul: „Reabilitare și modernizare Teatru de Vară Mamaia”.
 
La procedura de achiziție directă pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.
 
Operatorii economici interesați, vor transmite ofertele la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro cu scrisoare de înaintare, conform Formular nr. 1 din Secţiunea Formulare, în care se va preciza obiectul achiziţiei pentru care se ofertează sau la Registratura Consiliul Judeţean Constanţa.
 
Valoarea estimată a achiziţiei este de 17.000 lei fără TVA.
 
Termenul limită de depunere a ofertelor este 08.12.2022, ora 12:00.
 
Neprezentarea ofertei financiare sau a propunerii tehnice, conduce la respingerea ofertei.
 
Consiliul Județean Constanța a obținut în iulie a.c. certificatul de urbanism nr. 1696 pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia.
 
Documentul a fost solicitat de către Consiliului Județean Constanța a fost eliberat de Primăria Constanța și are o valabilitare de 24 de luni.
 
Teatrul de Vară din stațiunea Mamaia a fost inaugurat în anul 1963 iar astăzi se află în paragină.
 
Situat în zona Perla, teatrul de vară din Mamaia a avut o reputație bună de-a lungul anilor. A găzduit, veri la rând, festivaluri după festivaluri, seri la rând, spectacole de revistă și concerte, și a adunat mii de turiști.
 
Pe scena sa s-au născut multe stele ale muzicii românești, fie ea ușoară sau populară. Festivalurile de la Mamaia au lansat tineri artiști și hituri care și acum mai sunt fredonate.
 
La un moment dat, prin 2014, autoritățile luau în calcul demolarea teatrului, instituție aflată atunci în subordinea celebrei SC Domeniul Public și Privat Județean SRL, societate finanțată de Consiliul Județean Constanța.
Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu anunța în 2019 că Teatrul de Vară din Mamaia intră într-un amplu program de reabilitare.
Asta după ce cheltuise pe expertiza tehnică aproape un milion de euro (4,6 milioane lei).
Licitația organizată de Consiliul Județean Constanța pentru servicii de proiectare (PTh+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de reabilitare și modernizare a Teatrului de Vară din Mamaia a fost anulată în 2021.
 
Prin proiect, Consiliul Județean Constanța, urmărea reabilitarea și modernizarea imobilelor C1, C2 pentru desfășurarea unor activități culturale, spațiul fiind adecvat pentru desfășurarea în condiții optime a activităților culturale estivale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Din 2014 nu s-a mai întâmplat nimic la Teatrul de Vară din Mamaia. Reabilitare, doar în declarații. S-a cheltuit un milion de euro pentru expertiză tehnică
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii