Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța și-a numit reprezentanții în Consiliile de Administrație a unor societăți comerciale. Cine sunt aceștia?

ro

30 May, 2020 00:00 4469 Marime text
  • Reprezentantul municipiului Constanța în Adunarea generală a asociaților SC Telegondola SRL Constanța este Daniela Canciu
  • În Consiliul de administrație al societății CT BUS SA Constanța a fost desemnat în calitate de reprezentant  al CLM este Cristina Aldea, angajată SPIT
  • Marian Tănase a fost cooptat în cadru CA-ului societății Confort Urban. Acesta îl înlocuiește pe Claudiu George Rădulescu

Consilierii locali municipali au votat ieri în ședința de Consiliu Local și numirea unor membri provizorii în Consiliile de Administrație a unor societăți unde CLM este acționar.
Astfel în Consiliul de administrație al societății CT BUS SA Constanța a fost desemnat în calitate de reprezentant  al CLM este Cristina Aldea, angajată SPIT.
Reprezentantul municipiului Constanța în Adunarea generală a asociaților SC Telegondola SRL Constanța este angajata municipalității, Daniela Canciu.
Membru provizoriu, reprezentant al Ministerului Finanțelor Publice în Consiliul de administrație al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța a fost votat Ion Damian.
Totodată, aleșii locali au aprobat și proiectul de hotărâre pentru modificarea anexei nr. 1 la HCL nr. 222/2017 privind organizarea Consiliului de administrație al SC Confort Urban SRL Constanța. Astfel, Marian Tănase a fost cooptat în cadru CA-ului societății. Acesta îl înlocuiește pe Claudiu George Rădulescu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii