Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs pentru managementul CMSN Adrian Bîlbă a rămas singur în cursa pentru postul de director

ro

19 Feb, 2019 00:00 2019 Marime text
Secretariatul comisiei de concurs de proiecte de management a anunţat, conform normelor legale în vigoare, rezultatul primei etape a concursului de proiecte de management de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, analiza proiectului de management.
 
Conform art. 19 alin. (3) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, „sunt declaraţi admişi pentru susţinerea interviului candidaţii care au obţinut în prima etapă a concursului nota minimă 7“. Secretariatul comisiei de concurs de proiecte de management de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a notat cu 7,60 proiectul dr. Adrian Bîlbă.
 
Astăzi are loc susţinerea proiectului în prezenţa unei comisii conduse de biologul Mădălin Şerban, şeful instituţiei similare de la Galaţi. Din comisie mai fac parte alte trei persoane. Cel de-al doilea candidat a fost Angelica Curlişcă, şeful secţiei Delfinariu, care însă nu şi-a depus la timp proiectul managerial.
 
Consiliul Judeţean Constanţa a anunţat încă din luna ianuarie că organizează concurs de proiecte de management pentru postul de director al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, instituţie publică de cultură. După ce a picat concursul anul trecut, dr. Adrian Bîlbă a rămas interimar pe post până la desfăşurarea concursului.
 

Despre concurs


Candidaţii pentru funcţia de manager trebuie să fie cetăţeni români sau ai unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene, să aibă domiciliul în
România; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de
lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniile de referinţă: ştiinţele naturii, ştiinţele mediului, medicină veterinară, biologie, biochimie, piscicultură, horticultură, zootehnie, ecologie, protecţia mediului, geografie; experienţă în specialitatea studiilor de minimum 5 ani; experienţă în management (post de conducere) de minimum 3 ani; să nu-i fi încetat contractul individual de muncă, raportul de serviciu sau contractul de management, pentru motive imputabile în ultimii 4 ani; să nu fi suferit condamnări penale şi civile pentru fapte ce l-ar face incompatibil cu funcţia pentru care candidează; să nu deţină o funcţie de manager la o altă instituţie publică de cultură din România şi, evident, să nu fi fost lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia.
 
Citeşte şi:
 
Un nou concurs pentru postul de manager al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa (document)
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii