Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Prefectural Oficial de la Direcţia de Sănătate Publică Constanţa - 169 de suspiciuni de gripă, 61 de cazuri confirmate

ro

30 Jan, 2020 00:00 2654 Marime text

Directorul adjunct al DSP Constanţa, Ramona Iliuţă, a anunţat în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural că la nivelul judeţului Constanţa au fost înregistrate 169 de suspiciuni de gripă, 61 de cazuri fiind confirmate. Cele mai multe confirmări sunt în grupa de vârstă 0- 17 ani - 43 cazuri. „Patru cazuri din cele 61 prezintă sindrom acut inferior, o patologie mai gravă”, a mai spus Iliuţă.
 
Reprezentantul DSP a reamintit că vaccinarea împotriva gripei a început în octombrie 2019, iar judeţul Constanţa a primit 107.000 de doze. În ceea ce priveşte infecţia cu Coronavirus, DSP Constanţa dă asigurări că au fost urmate toate procedurile Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. "Asigurăm control medico-sanitar la frontieră, în port şi triajul epidemiologic în aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, vizate fiind cursele care fac legătura între Constanţa - Istanbul şi Londra", a precizat Ramona Iliuţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii