Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaboratorii lui Horia Țuțuianu nu s-au mai prezentat la concursurile organizate de Consiliul Județean Constanța (documente)

ro

30 Oct, 2020 00:00 4576 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a demarat organizarea câtorva concursuri în cadrul instituției
  • Persoane din anturajul fostului președinte, Horia Țuțuianu și-au depus dosarele pentru câteva dintre posturile vacante
  • Candidații nu s-au mai prezentat la probele scrise care urmau să aibă pe 28 octombrie a.c., vezi secțiunea “documente”
  • Doar în cadrul celui de-al treilea concurs s-a susținut proba scrisă


Consiliul Județean Constanța a demarat organizarea câtorva concursuri în cadrul instituției. Persoane din anturajul fostului președinte, Horia Țuțuianu și-au depus dosarele pentru câteva dintre posturile vacante.
Cotidianul nostru a semnalat acest lucru iar candidații nu s-au mai prezentat la probele scrise care urmau să aibă pe 28 octombrie a.c., vezi secțiunea “documente”.
Este vorba despre Mirel Andrei, șoferul personal al lui Horia Țuțuianu care s-a înscris pentru un post de inspector, cls I, în cadrul Serviciului de Analiză Strategică și Creșterea Competitivății, dar și despre Luiza Turineac-Dumitrescu, consilier personal la cabinetul lui Țuțuianu care viza un post de consilier juridic - Serviciul Juridic și Contencios – Direcția Generală de Administratie Publică și Juridică.

Alături de Luiza Turineac-Dumitrescu a mai fost admis un candidat, Cristian Manea-Vechiu, de profesie jurist, acesta deține și birou de mediator. Acesta s-a prezentat la concurs dar a fost respins.

În fine, doar în cadrul celui de-al treilea concurs în vederea ocupării unei funcţii publice de execuţie vacante – Inspector, clasa I, grad profesional Asistent – Compartiment Monitorizare Post Implementare – Serviciul Managemet Proiecte – Direcția Generală de Proiecte, s-a susținut proba scrisă.

Ambii candidați. Veronica Crivăț( n.r. a lucrat în cadrul Primăriei Constanța la compatimentul bază de date urbane, Direcția Urbanism) și Ștefan Pescu au reușit să treacă de proba scrisă, ambii fiind admiși, vezi secțiunea “documente”.
 

Citește și:

Concursuri cu dedicație. Pe ultima sută de metri, colaboratorii lui Țuțuianu dau examene să rămână în Consiliul Județean Constanța (documente)




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii