Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC aprobă procedura de selecție a administratorilor de la SC Drumuri Județene Constanța (DOCUMENT)

ro

21 Jul, 2023 11:50 947 Marime text
Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța din 26 iulie a.c.se regăsește proiectul de hotărâre care vizează declanșarea procedurii de selecție a administratorilor societății Drumuri Județene Constanța SA în condițiile prevăzute de ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 109/2022 privind guvernanța corporativă.
Menționăm că mandatele administratorilor provizorii expiră pe 2 septembrie a.c.
Prin hotărea nr.101/26.04.2023  Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța s-a tranformat în societate pe acțiuni cu acționar unic UAT județul Constanța, la acel moment aprobându-se și constituirea unui Consiliu de Administrație provizoriu al societății.
Membri provizorii ai Consiliului de Administrație ai societății sunt: Nicolae Constantin, Adrian Labeș, Sorin Lucian Ionescu, Dorel Sauciuc și Adrian Gorcea, dar și Cristian Moșnianu, care ocupă funcția de secretar al Consiliului de Administrație provizoriu.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

RAJDP Constanța cere Consiliului Județean banii pe împăduririle contractate acum 20 de ani! La mijloc sunt circa un milion de euro (MOTIVARE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii