Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:01 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt constănţenii care vor primi repartiţie în locuinţele ANL? Lista completă (document)

ro

25 Sep, 2017 00:00 7697 Marime text
În şedinţa de Consiliu Local Municipal din 29 septembrie vor fi aprobate 33 de repartiţii de locuinţe construite prin ANL pentru tineri, în regim de închiriere, din recuperări. Locuinţele cu o cameră, respectiv două camere sunt amplasate în blocurile de pe străzile Brizei, Lirei, Horia Agarici, Zefirului şi Traian din municipiu.
 
Spaţiile de locuit în regim ANL sunt administrate de Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa (RAEDPP). Repartiţiile s-au realizat în ordinea crescătoare a datei de înregistrare a cererilor de locuinţă. Cele 33 de garsoniere şi apartamente au devenit vacante deoarece, la precedentele repartiţii, beneficiarii nu s-au prezentat în vederea încheierii contractului sau au renunţat pentru că, între timp, probabil că şi-au achiziţionat un alt cămin.

 Tabelul repartiţiilor de locuinţe ANL 

33 de familii vor locui în garsonierele sau apartamentele ANL, în funcţie de criteriile de atribuţie şi de numărul de membri. Au primit repartiţie pentru garsoniere: Daniela Ienea, Nicola Cristian Gramaticu, Andreea Hangan, Cristian Cicârâc, Elena Bavela, Simona Ana Maria, Mădălina Pârvu, Alina Chivu, Sorin Dinescu, Fernando Costache, Carmen Livia Mitran, Daniel Ionuţ Stancană, Gabriela Şchiopu, Aurelian Sima, Oana Savin, Oana Gavrilă, Ionela Cosma, Levent Erturk, Marius Alexandru Ţipa, Gigi Lucian Leampăr, Cristian Dimcică, Claudiu Podac, Costel Panait, Aurelian Udrea, Georgiana Mihaela Gîrneţ, Ionuţ Viorel Trandafir, Alina Andreea Hohotă, Stelian Dimcică şi Adriana Zaharia.
 
Patru familii vor semna contractele de repartiţie pentru apartamente cu două camere situate pe strada Brizei - Gheorghe Parocescu şi Loredana Damian, pe strada Traian - Marian Badea, respectiv Ionuţ Toma, pentru blocul ANL de pe strada Horia Agarici.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza proiectul de hotărâre privind repartiţia unor locuinţe ANL în regim de închiriere, din recuperări.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii