Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:49 16 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt câștigătorii primei sesiuni de finanțări nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța? (documente)

ro

25 Aug, 2021 00:00 1806 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanţa a acordat și anul acesta fonduri financiare nerambursabile din bugetul propriu al municipiului Constanţa, pentru procedura de selecţie de proiecte nonprofit de interes general din domeniul sportiv și cultural
  • Fondurile se alocă în baza Legii nr. 350/2005 și Ordinului Ministerului Tineretului și Sportului nr. 664/2018
  • Vă prezentăm în continuare, rezultatul procedurii de evaluare și selecție a proiectelor din domeniul sportiv și cultural din prima sesiune de acordare de finanțări nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța
  • În această perioadă se derulează cea de-a doua sesiune de selecție pentru acordarea de finanțări nerambursabile
  • Data limită de depunere este 31.08.2021, ora 15:00

Primăria Municipiului Constanţa a acordat și anul acesta fonduri financiare nerambursabile din bugetul propriu al municipiului Constanţa, pentru procedura de selecţie de proiecte nonprofit de interes general din domeniul sportiv și cultural.

Fondurile se alocă în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, Ordonanţa Guvernului nr.51/1998 privind îmbunătăţirea sistemului de finanţare a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale și Ordinului Ministerului Tineretului și Sportului nr. 664/2018.

 
Iată ce proiecte din domeniul cultură au fost declarate admise:
 
În conformitate cu prevederile Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța au fost declarate admise următoarele proiecte:
 
FONT Constanța, finanțare de 831.483 lei, beneficiar  #ComeToSEAus
 
Asociația Culturală Georgiana Rusu, finanțare de 100.000 lei pentru proiectul „Vestigii subacvatice"
 
Rusu I. Georgiana PFA, finanțare  - 100.000 lei pentru „Festivalul Tineretnik 2021"
 

Oțeleanu Ioana – Cătălina P.F.A., finanțare de170.000 lei pentru proiectul „HipHip ... Cine este Zbumzzi?"
 
 
În conformitate cu prevederile Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța, au fost declarate respinse proiectele depuse :
Asociația E.D.I.T. , Asociația Culturală de Tineret și Copii Art Theatre  și Asociația Bulevardul Culturii, vezi secțiunea „documente".
 
Vă prezentăm în continuare și rezultatul procedurii de evaluare și selecție a proiectelor din domeniul sportiv, în conformitate cu prevederile Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța pentru anul în curs.
 


Iată ce proiecte din domeniul sportiv au fost declarate admise:
 
FIBA 3X3 Europe Cup Qualifier Constanța România
2021, derulat de Asociația Județeană de Baschet - cuantumul finanțării acordate -  500.000 lei
 
Aqua Challenge –Ediția X, derulat de ACS Atena Sport Club, cunatum finanțare - 62.100 lei
 
„Street Play School Battle”, derulat de Asociația Bachet Club Athletic finanțat cu 250.000 lei
 
Memorialul Ștefan Aftenie, Cupa Farul Ediția a
VI-a4, derulat de Asociația Nautic Club, finanțat cu 142.540 lei
 
H3RO 2021, derulat de Asociația Clubul Sportiv
Smart Atletic, finanțat cu 189.369,19 lei
 
Rally Raid România, derulat de  Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, finanțat cu 439.752 lei
 
Ludis Fest, derulat de Academia Club Sportiv
"Phoenix" Constanța, finanțat cu 279.200 lei
 
În conformitate cu prevederile Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța, a fost declarată admisă, dar pentru care nu au mai fost sume în bugetul alocat domeniului sportiv, Asociația Clubul Sportiv Romanian Drift Community, vezi secțiunea „documente".
 
În conformitate cu prevederile Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța a fost descalificat Clubul Sportiv Lake View Constanta deoarece nu a îndeplinit condițiile obligatorii pentru participare.
 
Facem precizarea că în această perioadă se derulează cea de-a doua sesiune de selecție pentru acordarea de finanțări nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța.
Proiectele se vor întocmi conform documentației prezentate pe site-ul www.primaria-constanta.ro și se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanța din str. Cuza Vodă, nr.27.
Data limită de depunere este 31.08.2021, ora 15:00. Perioada estimată de evaluare și selecţie a proiectelor este 06.09.2021 – 30.09.2021.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța deschide sesiunea de selecție pentru proiecte nonprofit din domeniile sportiv și cultural. Ce buget a alocat pentru acest an?

Bani nerambursabili pentru proiecte sportive de la primăria Constanța. În ce condiții pot fi obținuți?


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radulescu mariana 25 Aug, 2021 08:29 Pentru cultura teatru, orchestra simfonica, expozitii de arta plastica, samd, fonduri NIMIC. Acesta este gradul de cultura al unui oras ? Pacat ca este condus de interese meschine(individualiste)