Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța deschide sesiunea de selecție pentru proiecte nonprofit din domeniile sportiv și cultural. Ce buget a alocat pentru acest an?

ro

16 Aug, 2021 00:00 2359 Marime text
  • Selecţie de proiecte nonprofit de interes general din domeniile sportiv și cultural
  • Pentru susţinerea proiectelor nonprofit de interes general din domeniul sportiv, bugetul alocat sesiunii de selecție este de 500.000 de lei
  • Pentru susţinerea proiectelor nonprofit de interes general din domeniul cultural, bugetul alocat sesiunii de selecție este de 857.943 lei
  • Pentru a fi declarată admisă și a obține finanțare nerambursabilă, o ofertă trebuie să întrunească un număr minim de 60 de puncte
  • Perioada estimată de evaluare și selecţie a proiectelor este 06.09.2021 – 30.09.2021

Municipalitatea a deschis procedura de selecţie de proiecte nonprofit de interes general din domeniile sportiv și cultural.

Primăria Municipiului Constanţa îşi propune să acorde fonduri financiare nerambursabile în anul 2021 din bugetul propriu al municipiului Constanţa, pentru procedura de selecţie de proiecte nonprofit de interesgeneral din domeniile sportiv și cultural.

Fondurile se alocă în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, Ordonanţa Guvernului nr.51/1998 privind îmbunătăţirea sistemului de finanţare a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale și Ordinul Ministerului Tineretului și Sportului nr. 664/2018.

Criteriile stabilite nu pot fi schimbate pe toată durata de aplicare a procedurii de atribuire a contractului de finanţare nerambursabilă.

Pentru susţinerea proiectelor nonprofit de interes general din domeniul sportiv, bugetul alocat sesiunii de selecție este de 500.000 de lei.

Cuantumul maxim de finanțare pentru un proiect este de 250.000 de lei.

Pentru susţinerea proiectelor nonprofit de interes general din domeniul cultural, bugetul alocat sesiunii de selecție este de 857.943 lei iar cuantumul maxim de finanțare pentru un proiect de 200.000 lei.

Documentaţia pentru elaborarea și prezentarea propunerilor de proiecte din domeniile sportiv și cultural, va fi întocmită în conformitate cu Regulamentul de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța care poate fi descărcat online de pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Criteriile în baza cărora vor fi alocate fondurile nerambursabile sunt: claritatea viziunii, originalitatea și calitatea proiectului, claritatea viziunii și a mesajului transmis, originalitatea și calitatea proiectului, vezi secțiunea „documente”.


Pentru a fi declarată admisă și a obține finanțare nerambursabilă, o ofertă trebuie să întrunească un număr minim de 60 de puncte. Finanțarea se va acorda în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, în cuantumul solicitat de către ofertant, dar nu mai mult de cuantumul maxim stabilit pentru un proiect.


Ofertanții care au obținut minimum 60 de puncte dar pentru care nu mai sunt sume în bugetul alocat domeniului care să acopere integral valoarea finanțării solicitate, până la cuantumul maxim stabilit pentru un proiect, nu vor primi finanțare.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect din domeniile sportiv și cultural: 31.08.2021, ora 15:00:

• proiectele depuse pentru domeniul sportiv se vor deschide începând cu data de 06.09.2021, ora 12:00, în prezenţa membrilor comisiei de evaluare și selecţiea proiectelor.
• proiectele depuse pentru domeniul cultural se vor deschide începând cu data de 08.09.2021, ora 12:00, în prezenţa membrilor comisiei de evaluare și selecţiea proiectelor.
• perioada estimată de evaluare și selecţie a proiectelor este 06.09.2021 – 30.09.2021.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:


Primăria alocă milioane de lei din bugetul local pentru proiecte sportive, culturale și sociale

Primăria Constanța a tras linie Cum s-au împărțit banii în cadrul sesiunii de selecție de proiecte nonprofit de interes general din domeniul cultural (document)

 




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii