Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru are buletin de Constanţa

ro

13 Mar, 2012 00:00 2580 Marime text
Chiru-GigiChiru1.jpgChiru a devenit cetăţean al municipiului Constanţa în luna februarie a acestui an

Preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, a devenit în luna februarie a acestui an cetăţean al municipiului Constanţa. Motivaţia schimbării domiciliului are la bază proiectul politic prin care liderul democrat-liberal îşi doreşte să devină, din luna iunie a acestui an, primarul Constanţei.

Informaţia a fost confirmată şi de surse din cadrul Serviciului de Evidenţă a Populaţiei.

Adresa de domiciliu a lui Chiru este una şi aceeaşi cu a sediului în care la sfârşitul săptămânii trecute a inaugurat „Primăria constănţenilor", respectiv bulevardul Tomis nr. 30.

„Da, aşa este, domiciliul meu este la adresa menţionată. La unul dintre etaje există un apartament generos, nu neapărat luxos, în care locuiesc. Imobilul aparţine unei societăţi comerciale, iar proprietarul m-a luat în spaţiu. Dacă voi găsi înţelegere la proprietar, sper să rămân în această clădire pentru multă vreme sau eventual s-o achiziţionez, a precizat Christian Gigi Chiru.

Liderul PDL Constanţa a mărturisit că deocamdată nu a înnoptat la noua adresă din buletin, însă dacă va fi nevoie o poate face în orice moment, alături de familia sa. „Familia mea este foarte mobilă, mă urmează indiferent unde merg sau am de rezolvat probleme importante. Apartamentul din bulevardul Tomis nr. 30 este suficient pentru a locui alături de familie ori de câte ori este nevoie. De altfel, eu mai deţin şi alte spaţii de locuit în municipiul Constanţa, însă am dorit ca domiciliul meu să aibă aceeaşi adresă cu locul din care sper să dau semnalul pentru o schimbare pe care şi-o doresc foarte mulţi dintre constănţeni", a mai spus Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii