Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru „Nu l-am chemat pe Banias la BPJ, să nu-l tracasez" (galerie foto)

ro

06 Aug, 2011 00:00 1575 Marime text
08-bpj.jpgAtmosferă de vacanţă la reuniunea membrilor Biroului Permanent Judeţean al PDL. Doar doi dintre parlamentari au răspuns prezent la întâlnire, deputaţii Maria Stavrositu şi Constantin Chirilă. Zanfir Ioguş este deja plecat în vacanţă, în timp ce senatorul Mircea Banias nici măcar nu a fost convocat. Preşedintele BPJ, Gigi Chiru a explicat că senatorul este solicitat ba de televiziuni, ba de organele de anchetă, acesta fiind motivul pentru care nu a dorit să-l mai deranjeze şi cu o convocare la partid.

Evaluările directorilor se amână până la toamnă

Cea de-a doua etapă a evaluării activităţii directorilor de instituţii deconcentrate se amână până după vacanţa de două săptămâni pe care, rupţi de muncă, pedeliştii au decis să şi-o acorde.

IMG_9434.jpgGigi Chiru şi-a chemat colegii la BPJ să-i anunţe că se vor muta în sediul pe care partidul l-a primit încă din 1990. Este vorba despre sediul de pe strada Lahovari, aşa cum vă informam în urmă cu câteva zile, acolo unde, până în urmă cu două luni de zile, a funcţionat un club binecunoscut constănţenilor.

„Primarii, dezamăgiţi de guvernare"

Cei opt primari care au dat curs întâlnirii cu şefii lor politici s-au declarat dezamăgiţi de greutăţile pe care le întâmpină în rezolvarea problemelor din comunităţile pe care le reprezintă. Majoritatea îşi leagă speranţa de lobby-ul promis de parlamentari. Cel mai optimist ales local s-a arătat primarul de la Adamclisi, Anton Burcea, probabil şi datorită prospeţimii sale în administraţie. Sunt şi primari care nu au onorat ultima şedinţă înainte de vacanţă, unii motivat, iar alţii pentru că nu au putut fi contactaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii