Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:14 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru pentru tineret, la Cumpăna Primarul Mariana Gâju – „Tinerii au nevoie de un spațiu în care să se întâlnească și să comunice“

ro

07 May, 2020 00:00 1879 Marime text

Tinerii din comuna Cumpăna vor putea să se întâlnească şi să organizeze tot felul de activităţi şi spectacole într-o clădire  modernă.
 
Administraţia publică locală din Cumpăna implementează, în prezent, proiectul „Reabilitarea, extinderea și dotarea unei clădiri din Zona Metropolitană Constanța, localitatea Cumpăna, în vederea utilizării acesteia drept centru pentru tineret”. Clădirea va fi amplasată pe strada Alexandru Alimănişteanu nr. 71 B, în vecinătatea grădiniţei Sfânta Maria. Centrul de tineret va fi dispus pe o suprafaţă de 1.217,88 metri pătraţi şi va fi dotat cu mobilier adecvat şi echipamente de ultimă generaţie, care vor fi pe placul celor beneficiariilor direcţi ai proiectului.
 
„Așteptăm de multă vreme o astfel de instituție în localitatea noastră, una care să-i ajute în mod real pe tinerii din Cumpăna . Aceștia au nevoie de un spațiu destinat lor, în care să se întâlnească și să comunice precum și de toate instrumentele educaționale necesare pentru a-și construi un viitor frumos”, a declarat ec. Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.
 
De asemenea, echipele de muncitori și constructori execută lucrări de modernizare și asfaltare a drumurilor. De asemenea, continuă lucrările de construire a creșei de 100 de locuri şi a grădiniței cu program prelungit, de extindere și reabilitare a Grădiniței Sf. Maria. Nu în ultimul rând, se exinde rețeaua de canalizare. Echipele de muncitori respectă toate măsurile de protecție și restricțiile impuse prin Ordonanțele Militare și Starea de urgență
 
Citeşte şi:
 
Tablete pentru copiii din Cumpăna Primarul Mariana Gâju – „Aveţi încredere că această perioadă grea, pentru întreaga omenire, va fi depăşită“ (video)

Investiţii majore pentru viitor Au început lucrările centrului de tineret de la Cumpăna (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii