Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:20 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru de activități pentru comunitatea musulmană, la Independența. Primăria caută firmă pentru execuție

ro

14 Apr, 2021 00:00 635 Marime text
  • Primăria Independența ridică un centru de activități pentru comunitatea musulmană
Primăria Independența caută firmă pentru atribuirea unui contract aferent execuției de lucrări la un centru de activități pentru comunitatea musulmană din localitatea Independența, județul Constanța – intrarea în legalitate și continuare lucrări.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 401.652,43 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27 aprilie 2021. Obiectul principal al contractului îl constituie execuție lucrări în cadrul proiectului "Centru de activități pentru comunitatea musulmană din localitatea Independența, comuna Independența, județul Constanța – Intrare în legalitate și continuare lucrări", în stricta conformitate cu documentația de proiectare (piese scrise și piese desenate) elaborată de SC Vladia Prest SRL.
 
De precizat este faptul că nu fac obiectul prezentei achiziții dotările prevăzute în documentația de proiectare – linia bugetară 4.5 dotări care curpinde mobilier, echipamente IT, PSI, dotări loc de joacă.
 
Terenul pe care se realizează investiția este situat în intravilanul localității Independența și are o suprafață totală de 1.456,7 mp. Construcția existentă are o suprafață construită desfășurată de 110,61 mp. Se propune realizarea compartimentării interioare ale grupurilor sanitare precum și a zonei de intrare în birou, pereții de compartimentare a holului de acces din partea estică.
 
Oferta va cuprinde și următoarele documente:
1) Împuternicire
2) Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Teritorial, din care să rezulte că domeniul de activitate al ofertantului (principal sau secundar) corespunde obiectului achiziție (copie conform cu originalul). Certificatul constatator trebuie să conțină informații actuale/reale la data prezentării acestora.
3) Declarație privind acceptarea clauzelor contractuale
4) Ofertantul (ofertant unic, asociați, subcontractanți) va prezenta o declarație pe proprie răspundere a ofertantului din care să rezulte faptul că, la elaborarea ofertei, ofertantul a ținut cont de obligațiile referitoare la condițiile de mediu, sociale și cu privire la relațiile de muncă pe toată durata de îndeplinire a contractului de lucrări care sunt în vigoare în România, precum și că le va respecta în vederea implementării contractului.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii