Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa intră în evaluare. Vor exista surprize, ca în cazul Custurea?

ro

21 Mar, 2018 00:00 2182 Marime text
Consilierii judeţeni constănţeni vor aproba săptămâna viitoare comisiile de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale pentru 2017 a managerilor instituţiilor culturale aflate în subordinea administraţiei judeţene.

În faţa comisiilor vor fi prezenţi Dana Dumitrescu, director al Teatrului de Stat Constanţa, Doina Păuleanu, manager al Muzeului de Arta Constanţa, Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Corina Apostoleanu, directorul Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman“, şi Doina Voivozeanu, managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“.
 
Precizăm că la ultima evaluare, care a avut loc anul trecut, toţi managerii au primit calificative maxime. În trecut a existat şi o situaţie mai puţin fericită, când unul dintre foştii directori ai Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, Gabriel Custurea, nu a primit notă de trecere şi a pierdut postul de manager. Ulterior, a pierdut definitiv şi procesul intentat Consiliului Judeţean şi Direcţiei de Cultură, Sport, Turism şi Sănătate din cadrul administraţiei judeţene (responsabilă de evaluarea ce a stat la baza revocării sale din funcţie). Comisia l-a notat pe Custurea cu 5,87 în urma evaluării anuale a managementului său din 2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii