Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:27 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce casă de avocatură va reprezenta interesele municipalităţii în litigiul cu SC Polaris M Holding?

ro

02 Oct, 2017 00:00 2563 Marime text
Aleşii locali municipali au aprobat, în şedinţa de Consiliu de la sfârşitul săptămânii trecute, un proiect de hotărâre privind încheierea unui contract de asistenţă/reprezentare juridică a municipalităţii în dosarul civil nr. 2711/99/2016, aflat pe rolul Curţii de Apel Iaşi, precum şi în litigiile generate din derularea raporturilor contractuale cu SC Polaris M Holding.
 
Contractul încheiat cu Societatea civilă de avocaţi Trandafir şi Asociaţii, cu sediul în Bucureşti, nu va depăşi suma de 115.200 de lei fără TVA, cu o medie de 30 de ore/lună, respectiv 360 de ore/an, adică 320 de lei fără TVA/oră, şi constă în servicii de asistenţă şi reprezentare juridică în vederea apărării intereselor municipalităţii în respectivul dosar, precum şi de promovare a unor noi acţiuni în faţa instanţelor de judecată şi autorităţilor publice, în legătură cu raporturile contractuale ale instituţiei cu SC Polaris M Holding, la cererea municipalităţii sau la propunerea consultantului, dar numai cu acordul societăţii locale.
 
De asemenea, serviciile de asistenţă şi reprezentare juridică vor consta şi în reprezentarea autorităţii contractante în faţa oricăror autorităţi publice şi a oricăror instanţe de judecată, prestându-se prin întocmirea tuturor actelor de procedură necesare, îndeplinirea oricăror formalităţi necesare apărării municipalităţii. În hotărârea de CLM se specifică faptul că sumele cheltuite cu activităţile de asistenţă şi reprezentare juridică în legătură cu obiectul contractului vor fi suportate de municipalitate, separat de plata onorariului anterior menţionat.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii