Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:50 10 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce calificativ a primit la evaluarea anuală managerul Muzeului de Artă Populară Constanța (document)

ro

04 Apr, 2020 00:00 2973 Marime text

Consiliul Local Municipal a făcut public rezultatul evaluării anuale pentru Maria Magiru, director al Muzeului de Artă Populară din Constanța, pentru anul 2019.
Potrivit normelor legale în vigoare, Consiliul Local Constanța a organizat evaluarea anuală a managementului la Muzeul de Artă Populară Constanța. Conform art.40 din OUG nr.189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, evaluarea managementului s-a organizat în două etape: analiza raportului final de activitate și susținerea raportului de activitate în cadrul unui interviu. Comisia de evaluare a managementului pe anul 2019 de la Muzeul de Artă Populară Constanța a punctat activitatea managerului Maria Magiru, astfel: în prima etapă – analiza raportului anual de activitate – nota obținută a fost 10 (zece)iar în a doua etapă – susținerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu – nota obținută a fost 10 (zece).

Nota finală obținută în urma evaluării raportului anual de activitate al managerului Muzeului de Artă Populară a fost 10 (zece).
Potrivit art.41, alin.(1) din OUG nr.189/2008, cu modificările și completările ulterioare, comisia de evaluare elaborează un raport motivat asupra rezultatului obținut de manager în urma evaluării și face recomandări pentru continuarea sau încetarea managementului, respectiv rezilierea contractului de management încheiat cu respectivul manager. Comisia de evaluare anuală constată îndeplinirea obligațiilor asumate prin contractul de management și recomandă autorității continuarea activității managementului, potrivit normelor legale în vigoare. Conform art.42, alin.(4) din OUG nr.189/2008 și art.14, alin.(2) din OMC nr.2799/2015 „rezultatul final al evaluării se aprobă prin ordin sau dispoziție a autorității”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii