Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Managerul de la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” intră în evaluarea anuală!

ro

10 Mar, 2024 11:02 663 Marime text


Prin dispoziția nr. 312, președintele CJC, Mihai Lupu a aprobat Regulamentul de organizare și desfasurare a evaluarii anuale a managementului pe anul 2023 și a Comisiei de evaluare anuală a managementului pe anul 2023, de la Centrul Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada”.

Managerul evaluat este  Laura Abibula-Stroe.

Comisia de evaluare anuală a managementului de la Centrul Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada”, va avea următoarea componență:

Preşedinte: Teodorescu Iuliana Georgiana - manager – Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.
Membri: Croitoru Aurelian - manager - Ansamblul Artistic ,,Baladele Deltei” Tulcea.
Popa Șerbu Oana - inspector - Serviciul Turism, Promovare Turistică și Coordonarea Centrului de Excelență în Turism, Consiliul Județean Constanța. Membru supleant din partea autorității: Musteață Ana Maria, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate,Consiliul Județean Constanța.


Comisia de soluționare a contestațiilor are următoarea componență:

Preşedinte: Ștefan Paul Ionuț - manager - Centrul Cultural ,,Jean Bart” Tulcea. Membri: Trifu Alexandru Daniel - manager - Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița. Caterinici Monica Cristina - director executiv Direcţia de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Secretariatul Comisiei de evaluare anuală a managementului de la Centrul Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada” va avea următoarea componență:

Magiru Elena – Inspector superior, Serviciul Resurse Umane, Salarizare, Consiliul Județean Constanța, Miroiu Daniela (membru supleant) - Inspector superior, Serviciul Resurse Umane Salarizare, Consiliul Județean Constanța, Dumitru Liliana – Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța, Irina Costencu (membru supleant) - Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța, Tănase Irina - Consilier, Serviciul Financiar-Contabilitate, Consiliul Județean Constanța, Lefter Cosmin (membru supleant) – Inspector, Serviciul Financiar-Contabilitate, Consiliul Județean Constanța, Grovu Mihaela – Inspector, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică, Consiliul Județean Constanța și Stoian Magdalena (membru supleant) – Inspector, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică, Consiliul Județean Constanța.

Evaluarea managementului se va desfășura conform următorului calendar:

a) 11 – 13.03.2024, întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul comisiei;
b) 14 – 21.03.2024 analiza individuală a raportului de activitate şi a referatelor - analiză de către
comisia de evaluare;
c) 21.03.2024 – întrunirea membrilor comisiei de evaluare anuală, la sediul Consiliului Județean Constanța în vederea dezbaterii raportului de activitate; deplasarea membrilor comisiei de evaluare anuală, toți sau o parte, după caz, la sediu Centrului Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada”;
d) 21.03.2024, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu, desfășurat la sediul Consiliului Județean Constanța.
e) aducerea la cunoştinţa managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului întocmit de comisia de evaluare, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare, conform art. 41 alin. (3) din ordonanţa de urgenţă;
f) depunerea contestaţiilor, în termen de 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului;
g) comunicarea rezultatelor finale ale evaluării, prin afişare pe site-ul autorităţii, în termen de 24 de
ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora.
e) aducerea la cunoştinţa managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului întocmit de comisia de evaluare, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare, conform art. 41 alin. (3) din ordonanţa de urgenţă;
f) depunerea contestaţiilor, în termen de 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului;
g) comunicarea rezultatelor finale ale evaluării, prin afişare pe site-ul autorităţii, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora.
 
Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii