Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angelo Mitchievici, managerul Bibliotecii Județene „I.N. Roman”, notat cu 10 la evaluarea anuală (DOCUMENTE)

ro

20 Apr, 2022 00:00 1991 Marime text
  • Angelo Mitchievici, managerul Bibliotecii „I.N.Roman” Constanța, a obținut nota 10 la ambele etape ale evaluării anuale
  • Acesta a devenit manager al instituției în luna mai 2021, după ce a trecut de concursul desfășurat pentru funcția de director al instituției
 

Pe 07.04.2022 a avut loc susţinerea raportului de activitate, în cadrul unui interviu, de către Angelo Mitchievici, managerul Bibliotecii Județene „I.N. Roman” Constanța. Acesta a obținut nota 10 la ambele etape ale evaluării anuale, vezi secțiunea „documente".

Vă reamintim, în luna mai 2021, Mitchievici devenea manager al bibliotecii județene, după ce a trecut de concursul desfășurat pentru funcția de director al instituției. La acel concurs, acesta a fost notat de comisie cu 7,90.

Mitchievici este profesor universitar doctor  la Universitatea „Ovidius” din Constanța, unde predă literatură română și literatură comparată.
 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Ce note au obținut la evaluarea anuală managerii instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)

ZIUA LIVE. Noul manager al Bibliotecii Județene I.N. Roman din Constanța ia în considerare organizarea unui târg de carte pilot, precum și redeschiderea a încă unei filiale a instituției
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii