Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:41 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caută servicii de tipărire Consiliul Judeţean pregăteşte Monitorul Oficial al judeţului pentru 2017

ro

09 May, 2017 00:00 2054 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa cumpără „Servicii de editare şi tipărire a Monitorului Oficial al judeţului Constanţa“, ediţia 2017, în conformitate cu prevederile O.G. nr. 75/2003 privind organizarea şi funcţionarea serviciilor publice de editare a monitoarelor oficiale ale unităţilor administrativ-teritoriale.
 
Serviciile care fac obiectul contractului sunt: editarea Monitorului Oficial al judeţului Constanţa, care va conţine actele şi documentele emise sau adoptate de autorităţile administraţiei publice locale, preşedintele consiliului judeţean, prefect şi serviciile descentralizate ale ministerelor şi ale celorlalte organe centrale, conform specificaţiilor tehnice din caietul de sarcini. Sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. În funcţie de solicitarea autorităţii contractante, se vor edita exemplare conţinând numărul de pagini, conform specificaţiilor tehnice. Ofertantului câştigător i se va solicita până Ia încheierea contractului să prezinte certificatul constatator emis de ONRC, din care să rezulte că poate presta activităţi în domeniul contractului. Criteriul de atribuire a contractului este tariful cel mai scăzut. Livrarea se va face gratuit, la sediul beneficiarului. Termenul-limită de depunere a ofertelor: 10.05.2017.
 
Propunerea financiară va conţine costuri finale, care includ toate taxele legate de livrare, transport, depozitare, încărcare, descărcare, manipulare, alte taxe ocazionate de tipărire sau editare. Durata derulării contractului este de un an calendaristic, începând cu data semnării acestuia. De asemenea, contractul se poate prelungi în condiţiile prevăzute de lege. Cantitatea de exemplare solicitată de autoritatea contractantă va fi de 200 de bucăţi. Se estimează că în decursul unui an calendaristic se vor lansa între două şi şase comenzi.

Monitorul Oficial, editat cel puţin o dată pe an

Monitorul Oficial al judeţului Constanţa este editat la comanda autorităţii administraţiei judeţene, cel puţin o dată pe an, ne-a declarat secretarul general al Consiliului Judeţean, Mariana Belu, membru al colectivului redacţional. Au fost situaţii când volumul mare de acte normative emise a impus editarea a mai multor ediţii într-un an calendaristic. Totodată, o dată la patru ani, după fiecare ciclu electoral, este publicat un Monitor dedicat situaţiei aleşilor locali ai judeţului, a mai spus Mariana Belu. Ultimul exemplar de acest fel a fost editat în vara anului trecut.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii