Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:38 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Capturarea, transportul și predarea câinilor fără stăpân din municipiul Constanța, oficial în sarcina Confort Urban

ro

26 Oct, 2021 00:00 934 Marime text


⦁ Consilierii locali municipali constănțeni se întrunesc în ședință ordinară la sfârșitul acestei săptămâni
⦁ Pe ordinea de zi, se află și proiectul de hotărâre de aprobare a încheierii Contractului privind serviciul de capturare, transport și îngrijire a câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanța, între UAT Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL
⦁ Contractul dintre UAT Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL este pe 5 ani și are o valoare de 2,76 milioane lei fără TVAConsilierii locali municipali constănțeni se întrunesc în ședință ordinară la sfârșitul acestei săptămâni.

Pe ordinea de zi, se află și proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 296/2021 privind aprobarea menținerii gestiunii directe ca modalitate de gestiune a serviciului public pentru gestionarea câinilor fără stăpân al UAT municipiul Constanța și aprobarea încheierii Contractului privind serviciul de capturare, transport și îngrijire a câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanța, între UAT Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL.

Primăria Constanța va începe astfel strângerea câinilor fără stăpân de pe străzi, dacă aleșii locali vor vota proiectul pe 29 octombrie.
Potrivit proiectul de hotărâre, valabilitatea contractului dintre UAT Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL este de 5 ani și are o valoare de 2,76 milioane lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".

Animalele capturate vor fi transportate și adăpostite la biobaza de pe strada Vârful cu Dor nr.5.

 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Noi investiții la biobaza animalelor fără stăpân din municipiul Constanța

Confort Urban preia oficial serviciul de capturare, transport și predare a câinilor fără stăpân din municipiul Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii