Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când va avea loc concursul pentru ocuparea postului de secretar general al județului Constanța?

ro

08 Mar, 2021 00:00 1881 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța organizează în data de 05.04.2021 (proba scrisă) concurs de ocupare prin promovare a unei funcții publice de conducere vacante
  • Până la organizarea concursului pentru ocuparea funcție de secretar al județului Constanța, postul este ocupat interimar de Nesrin Geafar. Acesta a fost numită prin dispoziția șefului CJC, Mihai Lupu pe 7 ianuarie a.c.  
  • Din dispoziția președintelui Consilului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost stabilită comisia de organizare a concursului pentru ocuparea funcției de secretar general al județului Constanța
  • Comisia va fi condusă de Leila Banciu, director general al Direcției generale de administrație publică și juridică
 
Consiliul Județean Constanța organizează în data de 05.04.2021 (proba scrisă) concurs de ocupare prin promovare a unei funcții publice de conducere vacante.

Pentru concursul de ocupare prin promovare a funcţiei publice de conducere specifică vacant pentru
secretar general al UAT județul Constanța a publicat bibliografia pentru concursul care va avea loc în primăvara acestui an, vezi secțiunea “documente”.

Tematica concursului include Constituția României modificată și completată prin Legea de revizuire a Constituției României nr. 429/2003, publicată în Monitorul Oficial nr. 767/31.10.2003; Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare; Ordonanța Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare -republicată, cu modificările și completările ulterioare; Legea nr. 202/2002 privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați - republicată, cu modificările și completările ulterioare; Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică - republicată, cu
modificările și completările ulterioare; Legea 554/2004 a conteciosului administrativ, cu modificările și completările ulterioare ; Codul civil din 2009 republicat — Legea 287/2009, cu modificările și completările ulterioare; Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției cu modificările și completările ulterioare; Legea 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative cu modificările și completările ulterioare; Codul Muncii - Legea nr. 53/2003 - republicată, cu modificările și completările ulterioare; Legea 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții republicată cu modificările și completările ulterioare; Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismului, cu modificările și completările ulterioare sau Legea 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
Recent a fost stabilită comisia de organizare a concursului pentru ocuparea funcției de secretar general al județului Constanța. Comisia va fi condusă de Leila Banciu, director general al Direcției generale de administrație publică și juridică.

Până la organizarea concursului pentru ocuparea funcție de secretar al județului Constanța, postul este ocupat interimar de Nesrin Geafar. Acesta a fost numită prin dispoziția șefului CJC, Mihai Lupu pe 7 ianuarie a.c.  

Din dispoziția președintelui Consilului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost stabilită comisia de organizare a concursului pentru ocuparea funcției de secretar general al județului Constanța.
Comisia va fi condusă de Leila Banciu, director general al Direcției generale de administrație publică și juridică.

Citește și:

A fost stabilită componența comisiilor de concurs și soluționare a constestațiilor pentru ocuparea funcției de secretar general al județului Constanța

Nesrin Geafar, secretar interimar al județului Constanța. Avere și interese!

Secretara județului Constanța, Mariana Belu, iese la pensie. Cine va ocupa temporar postul?
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii